По повод скорошните събития в Сирия, популярната в интернет журналистка  Мими Ал Лахам изнесе информация за предварителната подготовка на „операция под фалшив флаг“, каквато се явява атаката с химическо оръжие в Сирия.

 

Информация за истинските извършители на химическата атака бе популяризирана от информационния сайт ИнфоУарс, който свързва атаката с доказаната терористична организация Уайт Хелметс (Белите каски „White Helmets”), която е пряко свързана със Ал Кайда и е създадена от Джордж Сорос. Ден преди химическата  атака  от телевизия в залива (Ориент ТВ) изненадващо излиза  информация за газовата атака 5 часа преди тя да се състои.

 

Един ден преди атаката, Ориент телевизия съобщава:  «Утре пускаме медийна кампания за покриване на въздушните удари в Hama, включително използването на химическо оръжие срещу цивилни граждани.»

Лекарят, Shajul Ислям, се използва като източник за средствата за масова информация от САЩ и Великобритания, въпреки, че е обвинен в тероризъм за отвличането и изтезаването двама британски журналисти в Сирия.

 

Както се вижда, той също говори за химическата атака преди нейното наличие. Явно е известен, предупреден за извършването й.

На снимката по-долу виждате, че Белите каски работят с костюми срещу зарин, макар световната общност, инспекторите от ООН и прочие независими специалисти да знаят, че официалната власт в Сирия НЕ разполага със ЗАРИН.

 

Белите каски «работят» по случая ЕДИН МЕСЕЦ преди т.нар. химическа атака.

 

Според разследващата журналистка Сиймър Хърш, терористите по контрабанден път са набавили отровното вещество от Либия през Турция с одобрението на Хилъри Клинтън.

 

Още от 2013 г. е налице информация, че сирийското правителство не е използвало химически оръжия, потвърдено от разследващият журналист Сиймор Хърш и водещ следовател Карла Дел Понти от ООН.

 

Последвалата атака над единственото летище, което е за осигуряване на защита на християнска общност в Сирия… САЩ изстрляха там 59  ракети Томахоук.

Защо точно там?

 

Защото ислямистките бунтовници са в настъпление в този регион (28.03.2017). Всичко това са оказателства за това, че САЩ създават  и постоянно подкрепят ИД , а и всички ислямисти в Региона.

 

 

Управляващите в Западна Европа се радват на настъплението на Ислямистите, радват се на смъртта на последните защитници на региона от тоталната ислямизация.

 

Тръмп и цялата администрация с нетърпение  очакват да стартират трета световна война.

Марин Абрашев

 

Тагове: ; ;