Немската кадрова агенция Optronic HR GmbH, която си сътрудничи с НАТО и армията на САЩ започна набиране на СТАТИСТИ за ролята на «руснаци», които ще бъдат използвани по време на ученията.

Актьорите ще играят ролята на мирни руски жители, те са необходими за ученията, които ще се проведат в американския полигон в Хоенфелс в Бавария.

 

Отбелязва се, че статистите ще играят срещу  €88—120 на ден ролята «фермери или собственици на магазини», ще бъдат облечени със специални жилетки с инфрачервени датчици, с помощта на които може да се отчете колко граждани са пострадали по време на «бойните действия».

 

 

Предимство ще имат кандидатите за ролята на «руснаци», които знаят полски или чешки езици. Те трябва да бъдат стресоустойчиви, отговорни, гъвкави и да умеят да работят в екип.

 

По-рано агенция Optronic HR GmbH наемаше масовка за учения, близки до условията в Афганистан. За какъв точно сценарий са им нужни «руснаци», агенцията не уточнява.

 

Съобщава се, че първият рунд учения ще се състои от 28 април до 15 май. Маневрите ще се проведат на американския полигон Хоенфелс в Бавария.

News Front

Източник: http://www.berlin.de/special/jobs-und-ausbildung/stellenangebote/index.php/de/detail/10000-1152039603-S

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;