Киевската хунта стреля по Донецк, уби жена (и видео)

Дата на публикуване: 29 03 2017, 12:17


Украинските терористи тази нощ откриха огън от танкови оръдия и тежки миномети по Киевския район в Донецк, загина мирна жителка.

 

«Тази нощ обстреляха Киевския район. Огънят идваше от танкове и 120-мм миномети. По предварителни данни има загинала жена на улица Сако и Ванцети 56 «, каза свидетел.

 

В резултат на прякото попадение в частен жилищен дом е загинала жена. Понастоящем тялото й се намира под развалините, на мястото на произшествието пристигат служители на Извънредната ситуация и други служби. Повреден е и газопроводът.

 

Местните жители разказват на журналисти, че обстрелът е започнал в района около 00.00 ч. през нощта в сряда. Те са преброили шест взрива.

 

Повредени са многоетажни домове в Киевския район. По предварителна информация на районната администрация, повредени са четири жилищни сгради.

 

«Понастоящем разполагаме с информация, че са повредени над четири жилищни сгради. Разследването продължава, уточнява се информацията и за пострадалите», съобщи представител на Киевската районна администрация.

 

Въоръжените групировки на украинските терористи продължават с провокациите по заповед на престъпния киевски режим, нарушавайки с това Минските споразумения.

 

 

По-рано бе съобщено, че за изминалото денонощие украинските силоваци почти 70 пъти са откривали огън по прифронтовите територии на Републиката.

 

В частност, под огъня на противника са попаднали покрайнините на Донецк, Ясиновата, предградията на Горловка и Докучевск.

News Front

Тагове: ; ; ; ; ; ;

Добавить комментарий