«Украинските нацисти-терористи се решиха на «подвиг» и ми изпратиха на домашния адрес в Крим пачка с карти, които те наричат «за разстрел», но най-главното е, че в плика бяха сложили и онази част от гранатата, която се издърпва, за да избухне тя», това написа на страницата си във Фейсбук Константин Кнърик, собственик на новинарския сайт News Front.

 

«Патриотите» дори позвънили на домофона и избягали. Домът отдавна не бил населяван от семейството на Кнърик, там вече живеели негови познати. Самият Кнърик живеел там 10 години, но не и сега, но с това разполагали «патриотите», добавя собственикът на сайта.

 

Според него, едновременно с това в украинските СМИ започнали публикации с «предупреждения», насочени към Кнърик от неназовани «патриоти».

 

Същността на деянието била, че по този начин се намеквало, че Кнърик може да е следващата жертва след Моторола, Анащенко и Гиви, добавя Константин Кнърик.

 

«Нямам желание да реагирам на постъпката, постоянно получавам заплахи, но искам да обърна внимание на кримките силоваци, че на територията на Крим проникват украински терористи, които са публични личности и не крият намеренията си. Нещо повече, те се движат съвсем свободно сред обикновените граждани всеки ден», продължи Кнърик.

 

Според него, автор на «черния списък» вероятно е организацията «Народен тил», която се ръководи от бившия шеф на Луганската военна администрация Тук.

 

«Тя официално се занимава с организиране на терористични актове, официално и публично говори и пише за това. Има ли още някой, който да се съмнява, че Украйна е терористична държава, където тероризмът е легализиран на държавно ниво?», заяви Кнърик.

 

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;