Independent: Поставиха Тереза Мей в една редица с Доналд Тръмп и Путин

Премиерът на Великобритания Тереза Мей лансира толкова «агресивен и националистически дневен ред», както Доналд Тръмп и Владимир Путин, счита лидерът на британските либерал-демократи Тим Ферон.
Както стана известно от The Independent,Ферон счита, че Мей ще стане част от «новия светове ред», който обединява президентите на САЩ, Русия и лидера на френския Национален фронт Марин льо Пен.
Independent: Терезу Мэй поставили в один ряд с Трампом и Путиным — за агрессивность
Лидерът на британските либерал-демократи Тим Ферон има намерение да обвини премиера Тереза Мей в това, че тя лансира толкова «агресивен и националистичсеки дневен ред», както Доналд Тръмп и Владимир Путин.
В обръщение към активистите Ферон заяви, че премиерът ще стане част от «новия световен ред», който ще обедини президентите на САЩ, Русия и лидера на френския Национален фронт Марин льо Пен.
«Политиката на Тръмп, Путин, Льо Пен. И сега политиката на правителството на Нейно Величество. Добре дошли в новия световен ред. Това е новата норма, новият статус-кво. Агресивна. Националистическа. Насочена срещу НАТО, срещу ЕС.
Това е и последователен международен консенсус, разочарован от реалността.
Мечтата на Уинстън Чърчил, в която мирът на планетата се постига с помощта на търговия и общи ценности, изчезва пред очите ни», — цитира британското издание политика.

News Front


Коментари:

Зареждане ...