WFB: Конгресмен от САЩ създаде групов портрет на «кремълския клан» на Тръмп

Дата на публикуване: 20 03 2017, 06:03


Членът на палатата на представителите в американския конгрес Максин Уотърс публикува на страницата си в Туитър изображението на «кремълския клан» на президента на САЩ, предаде  The Washington Free Beacon.
На колажа, създаден от самата Уотърс, могат да се видят Кремъл, лицата на Путин и Тръмп, а също тези от неговото обкръжение, които, според Уотърс, са замесени във връзки с Русия, включително бившия съветник по националната сигурност Майкъл Флин и зетя на президента Джаред Кушнер.
WFB: конгрессмен США создала групповой портрет «кремлёвского клана» Трампа
По-рано Максин Уотърс нееднократно обвинява настоящия президент на САЩ Доналд Тръм в това, че той е част от «кремълски клан» и действа в интерес на Русия, пише изданието.
Но неотдавна Уотърс отиде твърде далеч и публикува илюстрация на този «клан», в който, според нея, влизат много видни представители на обкръжението на новия лидер.
На снимката, основен фон на която са забележителности от Москва, горе на заден план се вижда портретът на руския президент Владимир Путин.

Под него — Доналд Тръмп и предполагаемите членове на «кремълския клан», сред които се оказват основателят на WikiLeaks Джулиан Асанж, министърът на търговията Уилбур Рос, зетят на президента Джаред Кушнер, бившият съветник по национална сигурност Майкъл Флин.

 

Уотърс публикува своето творение в Туитър с надпис:

 

«Запознайте се, кремълският клан на Доналд Тръмп».

Посмотреть изображение в Твиттере

Както отбелязва изданието, Уотърс лансира идеята си за «кремълския клан» от самото начало на управлението на Тръмп, който, според нея, иска да помогне на Русия да се избави от санкциите, защото той е свързан с нейната нефтогазова индустрия.

 

Конгресменът нарича обкръжението на американския лидер «шепа мерзавци». Уотърс е един от най-войнствените опоненти на Тръмп в конгреса.

 

Политикът иска импийчмънт, а своите съпартийци-демократи, които не толкова силно горят от желанието да критикуват президента, Уотърс счита за твърде «меки».

 

News Front

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;

Добавить комментарий