"Афера": Пробив в националната сигурност, класифицирана информация в частни ръце!

Вчера единствена АФЕРА алармира: ЗАЩО РАДЕВОТО ПРАВИТЕЛСТВО „НАДГРАЖДА“ ИЗТОЧВАНЕТО НА ВМЗ –СОПОТ! ОХРАНАТА НА ЗАВОДА ВЛЕЗЕ В ЧАСТНИ РЪЦЕ! ЛИКВИДИРАХА СЧЕТОВОДСТВОТО И ВОЕННИЯ ЗАВОД СЕ ОБСЛУЖВА ОТ ЧАСТНА ФИРМА!

 

Вместо незабавно да вземе мерки, така нареченото служебно правителство на „президента на ГЕРБ“, наречен така от Бойко Борисов, в лицето на Огнян Герджиков, известен като Дуфалака, забляботи, че „щял да поеме отговорност“ да назначава бъдещия еврокомисар на България, подготвяйки почвата за капиите на соломоновия си авер.

 

Обаче не му мигна и оченцето да „поеме отговорност“, че това, което се случва във военния завод ВМЗ Сопот е ПОТРЕСАВАЩО! И МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В КНИГАТА НА ГИНЕС, КАТО ТОТАЛЕН ПРОБИВ В НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ!

 

Както писа АФЕРА, за първи път в историята на военния завод, цялото му счетоводство минава в ръцете на … частна фирма!

 

ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЦЯЛАТА КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ, СВЪРЗАНА С ДОГОВОРИ, СДЕЛКИ, И Т.Н. МИНАВА В РЪЦЕТЕ НА ЧАСТНА ФИРМА!

 

На всичкото отгоре държавната охрана на военния завод ВМЗ Сопот също влиза в частни ръце – в частна фирма, като – забележете!!! – заплащането за нея се увеличава със 180 000 лева /!!!/ на месец – и от 70 000 лева на месец, което е било при ведомствената охрана – става 250 000 лева на месец, за да влязат тия пари в частна фирма!

 

Срам нямате ли бе, „надграждащи“ мафията, Маринкин и правителството му!

 

Къде е „Моля другарката“, дето щяла да бори „паралелната държава“ на Борисов и Лукарски в случая, след като нейния „льотчик“ и производните му допускат подобно опасно безобразие?!

 

Що за „чисти лица“ турна Маринкин да управляват, след като не си мърдат пръстта за синдиците, като оная, дето е „синдик“ без да има право на това, че изпита за „синдик“ не можа да вземе, след като позволяват да бъде източена БТК, както и военния завод ВМЗ-Сопот?

 

И ако продължавате да си завирате главите в задника, маринкини протежета, утре ще се събудите окупирани от работниците на военния завод, които ще ви пометат, защото лицемерието ви и наглостта ви трябва да бъдат спрени.

 

Ако трябва и със сопи.

Afera.bg

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;