Член на «Да, България» напуска партията. Причината — педерастите, които са включени в листите на движението.

 

В профила си в социалнта мрежа Георги Александров, който се е представил като ВИП учител по английски, ментор и обучител в «Менторинг клуб» е написал:

 

«Днес изпратих заявление, че желая да прекрата членството си в «Да, България» — това, което партията направи, за мен е подмяна на първоначалните ценности и обещания, които бяха дадени при учредяването — в момента в почти всички листи са включени активни гей активисти, което противоречи на моите убеждения.

 

Обичам да давам шанс на новите неща, но още при учредяването имах съмнения с кого ще се коалира «Да, България». Затова попитах и получих отговор, който тогава ме удовлетвори. Сега има различно поведение от заявеното при учредяването и затова аз оттеглям своята подкрепа от тази партия, не одобрявам този развой на нещата и този политически ход.

 

На изборите ще гласувам за Мартин Димитров — това е човек, когото познавам от години и не съм видял при него такива промени, залитания, неспазени обещания. Искам моят глас да отиде за човек с МОРАЛ — затова бях по площадите и затова посветих толкова дни и часове да викам и да се боря против корупцията — за мен тя ВИНАГИ започва първо от морала и ценностите», завършва Александров.

 

 

Тагове: ; ; ; ;