WE: За обърквацията при Оскарите са виновни «проклетите руски хакери»

Дата на публикуване: 28 02 2017, 05:16


Заради грешка на организаторите водещият на церемонията по връчването на «Оскарите» погрешно обяви за победител в номинацията за «Най-добър филм» «Ла-ла-Ленд» вместо «Лунна светлина».
Ползвателите на Туитър незабавно реагираха на това, някои от тях решиха, че тук има «руска следа» и e повече от видна намесата на «руските хакери», съобщи Washington Examiner.
WE: пользователи Twitter нашли «русский след» в казусе на церемонии вручения «Оскара»
По време на церемонията по връчването на «Оскарите» се случи безпрецедентен гаф — бяха сгрешени пликовете, в резултат на което водещият назова за победител в номинацията за «Най-добър филм» «Ла-ла-Ленд».
Конфузът около «Ла-ла-Ленд» бе сравнен с поражението на президентските избори на Хилъри Клинтън..
Част от коментаторите отбелязаха, че «Ла-ла-Ленд» е трябвало да «проведе по-интензивна кампания в колебаещите се щати».
Други на свой ред много биха искали през ноември 2016 г. всичко да се беше случило точно така, както и на церемонията по връчването на «Оскарите»: Доналд Тръмп да бил обявен за президент «по погрешка», а настоящият победител да би станал Хилъри Клинтън.
Някои ползватели на Туитър решиха, че за обърквацията с пликовете всъщност са виновни въздесъщите «руски хакери», които, според разузнаването на САЩ, били помогнали на Тръмп, разбивайки пощата на членовете на Демократическата партия и обнародвайки съдържанието на писмата чрез Уикилийкс.
«Противните руски хакери», — написа един от ползвателите.
Друг отбелязва, че Джулиан Асанж вероятно злорадства, «поглаждайки своя плешив котарак».
News Front

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;

Добавить комментарий