Партия Евророма на Цветелин Кънчев е изключена от коалиция с БСП, защото на някои места спрели кранчетата към фирмите на новия господар на столичната улица «Позитано». Това заяви Цветелин Кънчев пред Нова Телевизия.

 

Този нов господар плащал на пиари да го изкарат хулигана на «Позитано», а всъщност бил известен като лигльото на «Позитано», както се изрази ромският лидер. Става дума за пари, категоричен бе Кънчев.

 

За много пари, допълни той, за безогледно изсичане на 200-годишна огромна дъбова гора в софийска област.

 

Всички наши съображения около този скандал са документирани от бившата Коалиция Лява България, протоколите са включително и в мен, не съм мълчал.

 

Корнелия Нинова е с имидж в обществото, че е мъжко момиче, но всъщност е един изпълнител на едрия бизнес в България, на корпоративни интереси.

 

Сред левите в страната се разпространява т.нар. «Кърваво писмо», чийто автор е ляв интелектуалец, в което писмо се казва, че в новото ръководство на БСП отвсякъде изскачат «доларови банкноти».

 

Това е престъпление срещу идеите на членовете и симпатизантите на тази партия, престъпление към хората, които са дали живота за идеята — идеята в БСП вече я няма, там има сам звън на пари, допълни разпалено Цветелин Кънчев.

 

На «Позитано» става нещо страшно, каза Цветелин Кънчев. Корнелия Нинова е с добро заешко сърце, според него и намекна, че новият господар на «Позитано» е Кирил Добрев.

 

Цветелин Кончев допълни, че става въпрос за човек, който в близкото минало е арестуван за престъпление на митницата…

 

Евророма обмисля кого да подкрепи на този вот. Никога в ръководството на БСП не е имало толкова милионери, подчерта Цветелин Кънчев.

 

Цветелин Кънчев каза, че се чувства облекчен от раздялата с червените, защото целият му род е от комунисти, а такива в ръководството на БСП вече няма.

 

Тагове: ; ; ; ;