Путин: Прекрасното бъдеще за Русия е неизбежно

Путин: Прекрасното бъдеще за Русия е неизбежноРуският президент Владимир Путин разказа за това, как вижда бъдещето на страната, информира кореспондент на Lenta.ru.
Основните принципи, на които страната ни се уповава, са с толкова дълбоки корени, че чудесното ни бъдеще е неизбежно, заяви държавният глава.
На 6 февруари Комисията за борба с псевдонаука на Президиума на Руската академия на науките (РАН) публикува доклада «Псевдонаучна хомеопатия.» Специалисти от Министерството на здравеопазването препоръчаха да се премахнат хомеопатичните средства от държавните клиники.
Помощникът на президента Андрей Фурсенко, коментирайки констатациите на комисията на науките, отбеляза, че е възникнала полемика в обществото.
Не съм сигурен, че това е основният проблем, който днес трябва да тревожи нашата наука и медицина, заяви официалното лице.
Междувременно, в началото на месеца международната консултантска компания PricewaterhouseCoopers публикува проучване, според което през 2050 година Русия ще бъде първата икономическа сила в Европ

Коментари:

comments powered by HyperComments