Нито ГЕРБ, нито БСП НЕ обещават на крайно обеднелия български народ европейски стандарт на живот.

Но на всяка цена държат страната ни да остане в Европейския съюз.

 

Нито ГЕРБ, нито БСП обещават в програмите си изграждането на държавни предприятия в България, чиято печалба директно да влиза в държавната хазна, за да се гарантират по-големи приходи, експорт, социални плащания и прочие придобивки за гражданите.

 

Нито ГЕРБ, нито БСП говорят в програмите си за най-масовата класа в България — класата на НАЕМНИЯ ТРУД. А наемният труд е в основата на държавата — от него зависи всеки вид бизнес, всяко семейство, всеки отделен трудещ се, всяко семейство, всяко дете…

 

Преобладаваща част от населението на страната НЕ са бизнесмени, а НАЕМНИ работници — т.е. хора, които получават заплати от работодатели.

 

И двамата говорят за едрия, средния и дребния бизнес, но не и за класата на наемния труд.

 

Лидерите и на двете партии направиха специални срещи с представителите на КРИБ (сдружението на Индустриалците в България, т.е. едрия бизнес). За лидера на ГЕРБ това посещение е повече от ясно, защото ГЕРБ се самоопределя като дясна партия — т.е. партия в защита на едрия капитал.

 

Не е ясно защо Корнелия Нинова направи това посещение, а и беше много доволна от срещата, съдейки по снимките.

 

Не е ясно за Нинова, защото БСП би трябвало да защитава класата на «НАЕМНИЯ ТРУД».

 

Ето какво каза след срещата председателят на КРИБ Кирил Домусчиев:

 

 

«С БСП намираме доста общи точки и срещаме разбиране «

Добре работим с БСП.

Винаги сме се стремели с нашата експертиза да постигнем тяхната подкрепа за инициативи, които касаят България да е добро място за правене на бизнес».

Това заяви след срещата председателят на КРИБ Кирил Домусчиев.

 

«С БСП намираме доста общи точки, срещаме разбиране и се надяваме, че Корнелия Нинова и нейните колеги ще продължат с работата си в законодателната власт да подкрепят инициативите на КРИБ и на работодателските организации, които биха довели до по-сериозен ръст в икономиката и по-добро образование», каза още Домусчиев.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;