Президентът на КНСБ Пламен Димитров изпрати благодарствено писмо до председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, в което оценява положително решенията на правителството във връзка с развитието на пенсионната реформа в България.
«Благодаря Ви за съвместния път и разумните и приемливи за работеща България решения. По развитието на пенсионната реформа, по амбициозното увеличение на минималната работна заплата от 340 лв. през 2014 година до 460 лв. през 2017 година, което е един значим ръст от 35.3 %, по заделянето на 109 млн. лв. допълнителен ресурс за 2017-та година за възнагражденията на заетите в училищното и предучилищното образование и за повишаване на обезщетенията им при пенсиониране», пише Димитров и благодари на Борисов за доверието и откритостта към КНСБ. 
В писмото се подчертават още и решенията на правителството, ръководено от Бойко Борисов, във връзка със стабилизирането на сектор «Енергетика» в България.
«Уверявам Ви, че във Ваше лице КНСБ имаше министър-председател, който бе достоен партньор. Желая Ви успех на предстоящите парламентарни избори», завършва Пламен Димитров.
Източник: standartnews.com

Тагове: ; ; ; ;