Да спрем похода към властта на наследниците на терористите, призовава Александър Йорданов

Александър Йорданов

 

Днес е ден на памет за жертвите на комунистическия режим. Те са десетки хиляди. Убийците! Кои бяха те? Някои са известни, други останаха анонимни. Но всички до един са били членове на Българската комунистическа партия. Самата идеология на тази партия ги е правила убийци, учила ги е на омраза към човека. Ето разказът на един от тях – Мирчо Спасов.

 

 

„Партията, разказва Спасов, разпореди преди Народния съд да се поизчистят, колкото се може повече врагове”. Защото „после с присъдите става бавно.” И всяка нощ през Дирекцията на полицията на „Лъвов мост”, докарвали хора от града и селата. Сетне ги откарвали към Радомирско – местността Червена могила, селата Върба, Темелково, Батановци. Там на нивята ги „опушквали” и набързо ги заривали в нивите. „Около сто нощи пращахме по пет камиона, по двайсет души на камион – признава убиецът. И сам пресмята: „това ще е някъде десет хиляди”.

 

 

Днес светът е възмутен от ислямските терористи. Всички политици и държави говорят за борба с тероризма. Каква е трябвало да бъде борбата с такива негодници като Мирчо Спасов? Какъв е той? Човек? Звяр? Терорист ли е! Всяка нощ по двайсет души на камион. Естествено, всеки нормален човек ще ви каже, че по-големи терористи от комунистите няма. Пред тях радикалните ислямисти и джихадисти изглеждат като недоучени ученици. Но да продължим с разказа на терориста:

 

 

Късно вечер, след полунощ, Мирчо Спасов е докладвал на Тодор Живков. „Досегът ми с другаря Живков беше много специален. Бяхме се разбрали да си съобщаваме с очи. Намигне ми и това значи да продължавам… Абе, мокра работа, другарите не искаха да се цапат, но нали някой трябваше да я свърши.”

 
ВСЯКО НАМИГВАНЕ НА ТОДОР ЖИВКОВ, в тъмните дни и нощи след 9 септември 1944 г., е струвало СТО ЖИВОТА. Някъде през декември правешкият бандит спрял да мига, с което разпоредил и на Спасов да спре. Вече бил насрочен Народният съд, чиято цел е да унищожи елита на българската нация – политици, учени, военни, писатели и публицисти. Народният съд издава смъртни присъди на хора, които преди това вече са избити. За да могат „законно” да им отнемат имотите и да се настанят да живеят в тях. За всеки случай Мирчо Спасов побързал да убие последните останали живи в мазетата на Дирекцията на полицията на Лъвов мост.

 

 

И до днес Ирина Бокова, например, отрича, че нейният баща е бил терорист. Отричат и други наследници на терористи у нас. Но пък ги разпознаваме много лесно, нали? Всички до един са «русофили» и много са загрижени за «диалог» с Русия на Путин. И подкрепят анексирането на Крим и руската агресия срещу независима Украйна. И много искат санкциите срещу Русия да паднат.

 

 

1 февруари. ДЕН НА ПАМЕТ, ДЕН ЗА ИСТИНИ, ДЕН ЗА ПОКАЯНИЕ. И на ДЪЛГ: да спрем похода към властта на наследниците на терористите».

 

За това призовава на финала на споделеното на страницата си във Фейсбук Александър Йорданов.

Тагове: ; ; ; ;