Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп танцува със своята съпруга Мелания на бала Liberty, посветен на инаугурацията, своя първи танц в качеството си на президент.

.@POTUS waves to the crowd while dancing with @FLOTUS at the Freedom Ball. ??

​Тръмп излезе от кулисите на сцената под ръка с Мелания, която бе в дълга рокля в млечен цвят с открити рамене. Първата лейди, която вече заслужи възторжените отзиви за дрехата си в небесен цвят от  Ralph Lauren на инаугурацията, не сгреши и с избора на бялата рокля

 Една от главните интриги на вечерта беше точно таза — с такъв тоалет ще се появил Мелания този път.
Избранный президент США Дональд Трамп во время выступления в Вашингтоне. 19 января 2017
Тръмп направи кратка реч пред събралата се многобройна аудитория: «Ние го направихме!». И обеща най-напред да направи Америка «велика». След това се обърна към съпругата си с думите, че тя ще му окаже чест, ако танцува с него. Балът бе излъчван от  Fox News.

 

Двойката започна да танцува под култовата песен за всички американци May Way на Франк Синатра. След това към тях се присъедини вицепрезидентът Майк Пенс със съпругата си и децата на Тръмп с техните съпрузи.

 

След това семейство Тръмп и Пенс се насочиха към втория инаугурационен бал — Freedom. . Там Тръмп обеща на събралите се, че ще се бори за американците «всеки ден». И още, че вече е успял да бъде в петък в Овалния кабинет.

 

Последният пункт в графика на Тръмп бе третият бал, който събра военните от САЩ. По данни на Fox News, Тръмп има намерение да общува с тях в рамките на бала и до известна степен да се отклони от традиционната програма.

News Front ПП

 

Тагове: ; ; ;