Американцев и европейцев уже тошнит от пропагандистских фильмов Би-Би-СИ

 

Британският телевизионен канал ВВС публикува половин часов репортаж на тема: «Тръмп: Кремълският кандидат», обявен като филм-разследване. Автор е журналистът Джон Суини, който се самоназовава като човек, който в миналото се е срещал с новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, а и с президента на Русия Владимир Путин. Едно денонощие след излъчване си филмът вече е наречен «eдностранчива пропаганда», а така изнесените тези — недоказани.

 

 

«Разследването» се свежда до няколко кратки интервюта, в това число, с биографа на Тръмп Майкъл ДАнтъни, писателката Ан Аплбаум, общественикът Александър Дугин, бившият премиер на Русия Михаил Касянов, бившият политически съветник на Тръмп Роджър Стоун, бившият сътрудник на военното разузнаване на САЩ Малкълм Нанс, бившият лидер на британската Партия на независимостта Найджъл Фарадж, а също с председателя на международния комитет към Държавната дума на Русия Константин Косачев.

 

Един от ключовите въпроси е следният: «Защо Тръмп така се възхищава от Путин? Отговорът се свежда до това, че световните десни лидери симпатизират на руския лидер, защото като цяло се възхищават от позицията на силата, която Путин демонстрира.

Но, ако разгледаме социалните мрежи или коментарите в YouTube става ясно, че ползвателите нееднозначно са оценили филма.

 

С други думи казано, западната пропаганда не е сработила.

Европа и САЩ отдавна вече се измориха от западната пропаганда и истерия на тема Русия.

Хората искат мир.

 

 

 

Американцев и европейцев уже тошнит от пропагандистских фильмов Би-Би-СИ

 

Обама и Хилъри започнаха войната в Украйна и в Сирия. Хиляди хора загубиха живота си там. Нима не сте виждали кадри от сирийските градове преди руската намеса?

Нашата прелестна «коалиция» още тогава бомбардира в Сирия…

Американските демократи са страшни хора: откачените Хилъри, Байдън или Маккейн, които малоумно решиха да започнат война в центъра на  Европа (Украйна) и така да започнат новата Студена война. Ние, хората, искаме мир. И да, на нас ни харесва Тръмп».

 

 

Американцев и европейцев уже тошнит от пропагандистских фильмов Би-Би-СИ

«Той не е марионетка, за това няма никакви убедителни доказателства. Той просто има друга политическа идеология. Трябва да разберете, че голяма част от американски политици са руфособи, често се стига до крайности. Ако кажеш нещо положително за тази страна — това се счита за предателство.

 

 

Тръмп симпатизира на Русия, но неговата позиция може да бъде обяснена с неговата протекционистка и анти-интервенционистка позиция. Не е разумно да се вярва в заговори.

 

Призивът към нормализиране на отношенията с Русия е просто акт на безумие. Може това да не ви харесва, можете да оспорвате това, че ни ви харесва, но това е напълно оправдана позиция».

 

Американцев и европейцев уже тошнит от пропагандистских фильмов Би-Би-СИ

 

«Видеото показва доколко дълбоко е готово ВВС да потъне. Това е отвратителна русофобска глупост. ВВС и без това си беше в канавката от дълго време, но това е по-долно и от пропаганден ресурс. Хора, не вярвайте нито на една дума от това. Това е една от пропагандните новини на новинарския канал. Ако искате да видите смъртта им, просто не плащайте лиценза».

Американцев и европейцев уже тошнит от пропагандистских фильмов Би-Би-СИ

«Мисля, че Путин и Тръмп заедно ще доведат света по-близо до честността, порядъчността и мира.

Тръмп обеща да разследва корупцията — ще бъде ли това филтър за тези, които стоят в парламента във Великобритания — ВВС и другите мошенически институции, заради които ние страдаме като граждани и данъкоплатци, без да имаме възможност да се информираме или да промени батака, в който ни тласкат без наша воля?

Бих искал Тръмп да направи всичко възможно, за да може този свят да стане малко по-сигурен, добър и справедлив».

 

Американцев и европейцев уже тошнит от пропагандистских фильмов Би-Би-СИ

«Великобритания трябва да бъде по-разтревожена от това, което се случва в техния собствен двор…

Собственият им народ показа тревогата си относно това, което се случва в Европа и по цяла Великобритания, американският народ въстана срещу корупцията. Русия няма нищо общо с моето решение. Не знам с какви лайна е хранил Обама Европа на прощаване, но нашите граждани отхвърлиха Обама и Хилъри…»

 

Тагове: ; ; ; ;