Президентът Барак Обама разговаря с шефа на администрацията Денис Макдонахю и Мигел Родрегес, директор по законодателните въпроси в Овалния кабинет. 25 февруари 2013 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обама си играе с кучето Бо в парка на Белия дом. 12 май 2009 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Първата дама демонстрира боксьорски умения по време на програмата «Дай пет». 12 май 2015 г.
Обама се подпира на топка по време на телефонен разговор в Овалния кабинет, 24 юни 2009 г.
Президентът на фона на дъга маха с ръка, влизайки в президентския самолет на Международното летище Норман Менли преди излитането си от Кингстън, Ямайка, 9 април 2015 г.
Първата лейди с дъщерите си по време на посещението на Великата Китайска стена, 23 март 2014 г.
Креслото на президента в стаята за заседания на Кабинета. На табличката на столовете на президента и вицепрезидента е изписана датата на инаугурацията. На креслата на всеки член на кабинета е поставена датата на утвърждаването на кандидатурата от Сената. 29 юни 2010 г.
Президентът Барак Обама, Първата лейди Мишел Обама и Мариан Робинсън приветстват децата от училищата във Вашингтон, Мериленд и Вирджиния на празника Хелоуин в Северната част на Белия дом, 31 октомври 2009 г.
Първата лейди Мишел Обама репетира с Елен Дедженерис и танцьорите от шоуто «Ти мислиш, че можеш да танцуваш» за танца «Мърдай!» в «Дай пет» преди записа, Калифорния, 12 март 2015 г.
Президентът с удоволствие си играе с децата в Центъра за обучение на деца към Колежа Хайтс в Декатур, Джорджия, 14 февруари 2013 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Президентът Обама и Първата лейди заедно с кучетата Сани и Бо се канят да приветстват посетителите в Синята зала по време на екскурзията им из Белия дом, 5 ноември 2013 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обама на екскурзия из пирамидите в Египет, 4 юни 2009 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Първата лейди Мишел Обама приема местни ученици за специалното четене на доктор Съюз: «О, всичко добро,  което можете да направите за себе си — това е да бъдете здрави» в Източната залата на Белия дом, 21 януари 2015 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рано сутринта на 21 януари президентът Обама се казва на асансьора в частната си резиденция в Белия дом след участието в десет инаугурационни мероприятия за един ден, включително клетвата му на президент. 20 януари 2009 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джон Касиди, рекордьор от Книгата за рекорди на Гинев, изпълнява номер с балон за Първата лейди Мишел Обама в Дипломатическата зала в Белия дом, 11 октомври 2011 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Президентът Обама се смее заедно с помощниците си на борда на президентския самолет на път за Сингапур, 11 ноември 2009 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Президентът на САЩ се запознава с Рембрънд в галерия «Рейксмюзеум» в Амстердам, Холандия. 24 март 2014 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Премиерът на Великобритания Дейвид Камерън представя на президента Барак Обама котката Лари на Даунинг стрийт 10 в Лондон. Англия, 25 май 2011 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обама и Пасхалният  заек слушат как Кем Антъни изпълнява националния химн по време на ежегодното търкаляне на яйца на Пасха в Южния парк на Белия дом, 21 април 2014 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обама награждава студенти-победители на конкурси в областта на науката, техниката, инженерното дело и математиката в Синята зала по време на  изложба на

научни постижения по време на Изложбата Наука в Белия дом. 23 март 2015 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обама и рейнджъри от службата за парковете на САЩ гледат малък алигатор в Националния парк Евърглейдс във Флорида в Деня на Земята, 22 април 2015 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Снимката е направена на ежегодния Панаир на Науката в Белия дом. Президентът позира с момичета-скаути в Оклахома. 24 март 2014 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обама позира пред портрет.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Преди началото на работната вечеря по време на близкоизточните преговори президентът на Египет Хосни Мубарак и премиерът на Израел Бинямин Нетаняху си гледат  часовниците — дали е залязло слънцето. По време на Рамадана въздържателният пост е до залеза. 1 септември 2010 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обама играе голф в клуб Киниоха-Клипър в Оаху, Хаваи, 26 декември 2010 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тагове: ;