Освен снежната обстановка обхванала страната ни, буря от гневни коментари заля социалните мрежи, след новината за писмото до САЩ от най-необичаният политик, заемал длъжността президент в съвременната история на република България.

 

 

 

 

 

 

 

Лавина от коментари след новината за скандалното писмо към Доналд Тръмп:

 

 

» Позор!!! Този човек има български паспорт, но не е българин, може би, дори е кукла с вграден чип и зададена програма- американска разработка, не е наш! Няма друго обяснение…»

 

 

 

 

» Кой му дава право да говори от наше име??? Достатъчно срам изтърпяхме за времето на президентския му мандат, но това минава всякакви граници!. България не е Росен Плевнелиев!»

 

 

 

 

 

 

 

От етически съображения няма да публикуваме част от най- гневните коментари, както и колажите с изображенията на Росен Певнелиев, изразяващи не само разочарование и гняв. Българите се почувстваха жестоко засрамени, оскърбени…

 

 

 

«Ние не сме продажен народ, ние, наследниците на древна култура и велик дух, онези, които влизат в ледените води със знаме в ръка, за да извадят кръстта, ние, които сме дали писмеността на славянските народи, и сме запазили езика и вярата си през 5 вековното робство…ние българите, не заслужаваме това!!»

 

 

 

» Този е джихадист….<> троянски кон, американски агент, всичко друго, но не и българин.«

 

 

Дори новоизбрания президен на САЩ Доналд Тръмп неотдавна заяви, че всеки, който е срещу Русия е или луд или глупак, подчертавайки нуждата от взаимодействие с Русия за борбата с тероризма, подлагайки на остра критика предшественика си Барак Обама, обвинявайки го за влошените отношения с Русия.

 

 

На какво се дължи поредния акт от страна на Росен Плевнелиев, който нито за миг не се поколеба от името на България да сипе безумни изказвания, имащи за цел…какво?

 

България не е Росен Плевнелиев! България е срещу тероризма и подкрепя Русия!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ;