По данни на медии, бившият разузнавач от

МИ — 6 Кристофър Стил, се укрива опасявайки се от преследвания от страна на Москва.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Авторът на доклада за » компрата»  срещу Доналд Тръмп на руските специални служби се опасявал за живота си, пише британското издание  The Daily Trlegraph.

 

 

» 52 годошният Кристофър Стил е напуснал дома си в сряда сутринта, разбирайки, че името му е станало известно на световната общественост»- пише изданието.

 

 

 

Източник, близък до агента разказва пред изданието, че Кристофър се страхувал от ответен удар от страна Москва.

 

 

 

 

» Той се опасява за сигурнността на семейството си и собствения си живот»,- отбелязва източника. Според изнформация на изданието, още в сряда вечерта бившият агент от разузнаването на МИ-6 е напуснал дома си заедно с жена си и детето.

 

 

 

 

 

По-рано британското издание The Guardian писа, че авторът на «досието» на Доналд Тръмп бил предал редица документи на ФБР, за да потърсят потвърждение на получената информация за връзките на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп с Москва.

 

 

 

 

 

Въпреки чувството си за хумор, самият Тръм имаше изключително негативна реакция по темата, която си прилича на филм за тайни агенти, наричайки историята » лъжлива и фабрикувана от начало до край», по време на първата си прес-конференция в сряда.

 

 

 

 

В сряда, прес-секретарят на руското президентство Дмитрий Песков категорично опроверга информацията, че Русия е събирала компрометиращи материали за Доналд Тръмп и Хилари Клинтън, наричайки съобщенията

» пълна измислица».

 

 

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;