Новите санкции срещу Русия са много радикална стъпка от страна на САЩ, това заяви за иранската телевизия Press TV Майк Харис от организацията Veterans Today.

 

С помощта на президента Обама се опитват да скъсат нормализацията на отношенията с Русия, на които толкова много се надява Доналд Тръмп.
МАЙК ХАРИС, Veterans Today: На Обама му останаха 22 дена. Считам, че той в момента се опитва да унищожи клона на мира, който новоизбрания президент Тръмп се опитва да протегне на руснаците.

 

Берлинската стена падна, ние очакваме някакви дивиденти от мира, нормализация на отношенията с руския народ, за да можем и по-нататък да сключваме с тях търговски сделки. А тези усилия бяха сведени до нула, бяха скъсани.

 

Затова бих искал новоизбраният президент Доналд Тръмп да ни върне към този път. Считам, че от страна на Обама това е доста радикална стъпка.

 

Допускам, че той се опитва да скрие злоупотребите на Хилъри Клинтън, които бяха популяризирани по време на предизборната кампания, извършени с цел изхвърлянето от президентската надпревара на Бърни Сандърс.

Ситуацията е трудна.

Според мен, това е грешка.

В ефир на 30 декември 2016 г

Превод: News Front ПП

 

 

Тагове: ; ; ; ; ;