Полицията на Ню Йорк се обърна с думи на подкрепа към близките на артистите от ансамбъл Александров, публикувайки в Туитър видео от съвместното им  изпълнение с колектива от Русия.
Тони Джорджо от американската полиция сподели, че колегите му от цялото си сърце страдат от трагедията, а загиналите в катастрофата завинаги ще останат в паметта им като прекрасни музиканти и «посланици на Русия».
полиция Нью-Йорка соболезнует ансамблю им. Александрова

«В молитвите си сме със семействата на участниците в хора на Червената армия», — се казва в публикацията в Туитър.

 

Our prayers go out to the families of The Red Army Choir/Alexandrov Military Ensemble, who we performed w/ in 2011.@RT_America@atimanmedia

 В публикуваното видео руските и американските артисти заедно изпълняват песента God Bless America, която е написана през 1918 г. Солист е баритонът Григорий Осипов.
В края на записа се появява съобщение на два езика, между текста са разположени знамената на Русия и САЩ:
«Дълбоко се опечалени от загубата на нашите приятели от Александровския хор. Нека намерят покой във вечния мир».
«От цялото си сърце страдаме и скърбим»

 Тони Джорджо от полицията в Ню Йорк сподели за съвместните изпълнения с руските военни музиканти.

Според него, видеото, което е публикувано в Туитър, е било заснето по време на Международния фестивал за военни оркестри в Квебек. Изпълнението на песента God Bless America е било предназначено за десетата годишнина от терористичния акт от 11 септември в Ню Йорк.

 

Самолетната катастрофа над Черно море, добави Джорджо, причини незапълнима загуба за всички.

 

«Това беше прекрасна група музиканти и велики посланици на Русия. От цялото си сърце страдаме от това, което се случи. Понеже ние сме представители на полицията в Ню Йорк, с целия колектив сме пътували нееднократно със самолети и можем да си представим скръбта от загубата и пустотата, която изпитват всички фенове на колектива», — завърши лейтенантът.

News Front ПП

 

Тагове: ; ; ; ; ;