Из профила на Асен Генов във Фейсбук:
Асен Генов

Има и такава гледна точка.

Simona Bogdanova

ТАНЦИТЕ ВЪРХУ КОСТИТЕ НА СИРИЙСКИТЕ ДЕЧИЦА НЯМА ДА СЕ СЪСТОЯТ

«Проклятието на сирийски майки достигна руските нечовеци.

 

Руски военен самолет се взриви 7 минути след излитането си от летището на Сочи «Адлер».
На борда му освен известния ансамбъл за песни и танци на Червената армия и журналисти, се намираха някои от най-високопоставените руски главатари , както и главатаря на «военната полиция » на Русия.

 

Сборището от путински артисти се канеше да потанцува върху костите на сирийските деца, убити при кървавите бомбардировки над Алепо, да отпразнува «победата и освобождаването му».

 

Сатанинският ритуал трябваше да бъде заснет и показван по телевизията.

Но Аллах се разпореди за друго.

 

Руското военно-музикално сборище се разлетя из въздуха…«

Кавказ център
Отдел мониторинг»

Изглежда, че в самолета освен «пеещото оръжие на Кремъл» е изгърмял още и цветът на руската пропагандна машина!

Михаил Лужецки – отразявал възторжено събитията в Крим, награден за това с орден втора степен » Крим – за Заслуги към Отечеството»

Дмитрий Рунков – съпровождащ постоянно руските войски в Сирия, редица хвалебствени материали за избити от обстрела на руски снайперисти, от бомбардировките в Алепо и героичното му освобождаване от «терористите».

Павел Обухов – от пропагандния канал «Звезда», отразявал избиването на украинците в котела на Дебалцево, приветствал идеята да се използват пленени войници за жив щит при атаката.

«Любителката на военни конфликти» Елизавета Глинка – не излизала от «събитията» в Донбас и Сирия, редовно посещавала Савченко в СИЗО.

Познавам тези имена! Чела съм писанията им, гледала съм репортажите им, причинявали са ми истинско страдание и душевен тормоз. Сега ги изтривам от съзнанието си».

Тагове: ; ; ; ; ;