Президентът на Русия Владимир Путин проведе за 12 път традиционната среща с медиите , за да отговори на въпроси засягащи международната проблематика, и разбира се, вътрешната политика на Русия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ежегодната прес-конференция продължи 3 часа и 50 минути, за които руския държавен глава отговори на 67 въпроса зададени от 48 журналиста. Освен руски журналисти, право на въпроси имаха и представители на чуждестранни медии, включително и от САЩ, общо 1473 журналиста бяха акредитирани за участие в конференцията.

 

 

 

Традиционната среща с медиите е без аналог в света- всяка година руския президент получава обратна връзка общувайки с журналистите във формат на дискусия-разговор по най-актуалните въпроси. С всяка изминала година, интересът към ежегодната прес-конференция на Владимир Путин, расте в международен план, тъй като звучат теми, които касаят геополитическите процеси и международната обстановка като цяло- с това руският президент печели доверието и вниманието не само на руския народ, но и на милиони зрители по целия свят.

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ;