Афганистан е произвел с 43 % повече опиум в сравнение с миналата година, според ООН. Знаем, че откакто американците контролират тази страна, добивът и износът на наркотици са нараснали няколко пъти.

 

А ние се чудим защо основната част от нахлуващите у нас мигранти са афганци.

 

Защо само млади мъже, организирани, телефонизирани, снабдени с пари, дръзки и все по-нахални ?

 

Чудим се и защо властта бързо ги узаконява, настанява, толерира и гледа като писани яйца, а гони и преследва българите, които се борят срещу нашествието.

 

Отговорите са в първото изречение.

 

Афганците очевидно се готвят, след като бъдат заселени тук, да се заемат с организацията на мощна мрежа за масово и редовно разпространение на наркотиците, произвеждани в родината им.

 

Когато производството и търговията до крайния клиент са в едни ръце, посредниците намаляват, разходите падат, стоката поевтинява и пазарът се разраства.

 

А парите, които бедните мигранти носят, с които живеят и с които започват да купуват имоти тук, идват всъщност от световната мафия, която инвестира в разширяване на бизнеса си.

 

Тази мафия владее Афганистан и търси разширяване на пазара поради свръхпроизводството.

 

Някои от тези афганци, пакистанци и подобни ще се заселят в България, други ще пуснат корени из цяла Европа и ще създадат стройна, организирана и непробиваема мрежа за разпространение на наркотици, пред която всички полицейски служби ще занемеят.

 

А ние — защо им помагаме ли ?

 

Нищо чудно, след като идеята за газовия хъб пропадна, тук да е съзряла и да се развива нова гениална мисъл — да станем поне наркотичния хъб на Европа.

Васил Василев

Тагове: ; ; ; ; ; ;