Изминалите два дни потресоха целия свят и напомниха жестоко на всички за най-голямата заплаха пред човечеството: тероризмът.

Убийството на руския посланик Андрей Карлов в Турция, атентатът в Германия…жестоко напомниха, че злото не спи, че никой не е застрахован…навсякъде по света хората съпреживяха ужасът на трагедиите.

В такива моменти,всеки си дава сметка, че няма нищо по-ценно от живота, и по-необратимо от смъртта. В България, българи и сирийци излязоха да изразят своята съпричастност към трагедията, заставайки символично със свещ в ръка пред посолството на Русия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Асоциацията на сирийците в България, заедно с българските си приятели, изрази своята съпричастност по повод поредното жестоко проявление на тероризма. Пред руското посолство в София, символично почетоха паметта на руския посланик, който беше убит- свещи, едноминутно мълчание и знамената на Русия, Сирия и България- свещеници прочетоха молитва за упокой…

Русия не е сама в битката с тероризма, и всеки народ осъжда престъпленията извършвани от терористите срещу човечеството.

 

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;