Какъв е американският формат при водене на бойни действия?

 

Когато американците водят бойни действия, те забравят за дипломацията. Затова Кери обещава и не изпълнява. Затова при тях има военна дипломация, но само от гледна точка на техните генерали. Така, както те я разбират. А тя не е равносилна на цивилната дипломация…

 

Точно така трябва да направи и Русия — да даде военната дипломация по време на военните действия на Шойгу. Дипломацията при военни действия трябва да е в ръцете на генералния щаб на руските въоръжени сили. Там хората са доста умни — те знаят как да воюват.

 

Що се отнася до международната дипломация в лицето на ООН…:

 

Всички инициативи на ООН по отношение на Сирия са абсолютно инфантилни. Защо тази организация днес въобще трябва да си въобразява, че поставя някакви задачи, че решава някакви проблеми? Няма това право. Защо няма?

 

Защото е марионетка на САЩ. Защото в света се извършиха хиляди престъпления без ефективна защита на мира от страна на ООН.

 

Под егидата на ООН терористите трябваше отдавна да се ликвидирани!!!

 

ООН можеше отдавна да вкарат в Сирия сините каски, както в Босна. Но, не. Там фарсът е тотален.

 

Дори и в Босна ООН проведе мисията си ненормално. Разкъсаха страната на Мюсюлманско-хърватска федерация и Република Сръбска в рамките на Босна и Херцеговина. Загинаха хиляди хора. Но в края на краищата поне спряха кръвопролитието, да.

 

Същото можеше да бъде направено и в Сирия. Но войната е факт и днес. От една страна са Сирия, Русия, Иран, а от друга — колективният Запад.

 

Да молиш Запада да се бори по-активно с ислямистите в Сирия, това е все едно да молиш Хитлер да ликвидира Вафен СС в Галичина.

 

Това е една и съща сила.

Тя включва терористите, представители на спецслужбите, инструкторите, а те там са дооооста….

Море от инструктори.

 

На този световен политически фарс трябва да му се сложи край.

Как?

Чрез преговори, паузи и споразумения?

Моля ви, не бъдете наивници.

News Front ПП

 

 

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;