Петро Порошенко, който заема длъжността президент на Украйна, е бил поставен нелегално с помощта на Вашингтон и американските спецслужби.

Отдавна разработвания проект » Украйна» и събитията познати на всички като» Майдан» , които доведоха до февруарския държавен преврат през 2014 в Украйна, са добре режисиран американски сценарий, целящ насаждане на русофобска идеология сред украинския народ, хитро маскиран, като път към Европа и обещания за сладък живот.

Общо взето, окървавена илюзия, която отне живота на хиляди невинни и причини на Украйна  хуманитарна катастрофа.

 

 

 

 

 

 

 

 

За времето на режима на Порошенко, плодовете на усилията му са видни- страната е разпокъсана, хората са потънали в нищета, а психологическите рани на народа, ще зарастват още дълго време. Корупция, страх, бедност, престъпност, полицейски безпредел- всички язви на обществото, което можете да си представите. Това е Украйна днес- разтерзана, измъчена, безразлична и жалка за Европа.

 

 

 

Основната линия е постигната- по формулата «разделяй и владей»- изкуственото насаждане на русофобия ( изгодна познайте за кого),  облъчването с про-западна пропаганда чрез украинските медии, финансирани също от Сорос и различни чуждестранни фондации, премахването на руския език от училищата и героизиране на фашизма. Убеждаването на украинския народ, че САЩ и ЕС са първи приятели на Украйна…а Русия е лоша?!!

 

 

 

 

 

 

Кой направи това?

 

 

 

 

 

 

 

 

Риторичен въпрос, но резултатите са налице.

 

 

 

 

По време на разглеждането на делото за признаване на държавния преврат в Украйна, което започна вчера в Дорогомиловския съд, заявителят Владимир Олейник, бивш депутат от Върховната Рада заяви, че екстремистките движения са били подготвяни и финансирани с чужди грантове.

Работено е на информационно, идеологическо, военно и социално ниво, това е един от най мащабните проекти срещу Русия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;