Уважаеми инфектирани говна от ООН,

Наистина ли смятате, че някой с всичкия си ви приема на сериозно след като отговорни членове на Комисията по правата на човека към ООН и официални представители на Азия са ония малоумници от Саудитска Арабия и Катар ?

 

Саудитска арабия, която осъжда 17-годишния Дауд ал-Мархун на смърт чрез разпъване на кръст заради протести срещу правителството. А също и 16-годишния Мохамед Ал-Нимр, осъден на смърт чрез разпъване на кръст и обезглавяване за участие в мирен протест (http://www.independent.co.uk/…/saudi-arabias-human-rights…). Случаят Ал-Бадауи е известен на всички — осъден на 1000 камшика за коментари в Туитър, където иска по-голяма свобода на словото.

 

Саудитска Арабия, която според Amnesty International обезглавява и екзекутира в пъти повече хора от Ислямска държава и то заради престъпления като прелюбодейство и вещерство. Държава, която е обявила атеизма и агностицизма за тероризъм, и има «религиозна» полиция. Всички други религии са забранени, а проповедите им се наказват със смърт. Носенето на символи — със затвор.

Саудитска Арабия, която е забранила на жените да имат шофьорски книжки и в която ако мъж каже на жена си «Талак» три пъти, вече е разведен с нея. Показанията на жените се броят като половин в съда, поради което не може да бъде защитена, ако е изнасилена. Жени редовно се пребиват с камъни и то публично. Жените губят гражданството си, ако се омъжат за чужденец. LGBT се осъждат на смърт.

 

Саудитска Арабия, която брутално тероризира всички малцинства, е родината и на уахабизма — същата идеология на Ал-Нусра, Ал-Каида, ИДИЛ, Ахрар-Ал Шам, Ал-Шабаб, Боко Харам и общо на всички ислямистки терористични организации.

А за Катар — същото, само където през 2008 позволиха да се построи църква. Без религиозни символи.

 

Така че, вие нещастни гнусни мазни лицемери, стига сте налагали терор над сирийския народ и вкарвали уроди, които представяте за «бунтовници». Не ви ли е срам, че не казахте нищо за 1,5 милиона души, живеещи в Западно Алепо и чакащи няколко хиляди изроди (повечето чужденци) да бъдат изгонени от Източната, за да могат да се върнат по домовете си.

 

Затова ви предлагам, всички вие в ООН да си наврете по една газова тръба отзад и да се напънете. Сигурен съм, че ако се напъвате усърдно, ще има достатъчно метан за цяла Европа и няма да ви е нужна тръбата през Сирия.

И не палете свещички

Daher Lammoth

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;