Новоизбраният американски президент Доналд Тръмп, нарече безпочвени обвиненията по отношение на Русия, във връзка с измислените кибер-атаки, които трябвало да повлияят на крайния резултат на изборите в САЩ.

 

 

 

 

 

 

» Защо преди изборите не говорихте за това? Ако не хванеш хакерите «за ръцете», много е трудно да се определи, кой и откъде е извършил кибер-атака»- написа Доналд Тръмп в  Twitter.

 

Според Доналд Тръмп, на който явно също са омръзнали приказките за вездесъщата » ръка на Кремъл», ако той беше изгубил на президентските избори в САЩ и по същия начин беше обвинил хакери от Русия, неговите опоненти със сигурност щяха да кажат, че това са само домисли.

 

 

 

По-рано, изданието  Washington Post публикува материал, в който се говори, че според секретен доклад на ЦРУ, Русия се е опитвала с помощта на хакерски атаки да окаже влияние на президентските избори в САЩ, подкрепяйки кандидатурата на Тръмп. 

В интервю за  Fox News, самият Тръмп нарече подобни твърдения » смехотворни».

 

 

 

 

 

 

В Русия, на подобни твърдения гледат с чувство за хумор, превръщайки ги във вицове, защото подобни гръмки публикации, с намесата на ЦРУ и секретни доклади, наистина звучат по-скоро отчаяно, отколкото сериозно.

 

 

Опитът да се внуши на целия свят, как всички президентски и парламентарни избори по света, решава лично Владимир Путин ( докато междувременно успява да се грижи за собствената си огромна страна и да води битка с тероризма), се оказа най- забавното и бездарно изпълнение на про-западната пропаганда срещу Русия.

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;