Разбилият се в северен Пакистнан пътнически лайнер, е изгорял почти до основи, за което свидетелстват и първите публикувани снимки от мястото на трагедията.

 

 

 

 

 

140

 

 

 

141

 

 

 

Пътническият турбовинтов самолет на авиокомпания Pakistan International Airlines, изършващ рейс по маршрута  Читрал — Исламабад, се разби днес в северен Пакистан- на борда са се намирали 47 пътници и екипажът.

 

 

Връзката с лайнера е изчезнала половин час след излитането, капитанът е успял да подаде SOS сигнал, след което е започнало търсенето.

Към мястото на авиокатастрофата са изпратени вертолети със спасителни екипи и военни. Очевидци разказаха, че са видели дим над мястото на трагедията. Както е установено вече, самолетът е паднал в провинция Абот-Абад.

 

 

Агенция Reuters, позовавайки се на представители от правителството съобщи, че най-вероятно няма оцелели. На мястото на крушението са открити много тела » изгорели до неузнаваемост».

 

Отбелязваме, че разбилият се самолет, през 2009 година извърши аварийно кацане в  Лахор, втория по големина град в Пакистан.

 

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;