Кризата с бежанците взема връх в Европа, и се задълбочава все повече. Само за последните два месеца, Германия осъмна с труповете на млади изнасилени от мигранти жени. Пореден случай на насилие потресе Германия, след като стана известно, че бежанец от Ирак е изнасилил две студентки от Рюрския университет в Бохум.

 

 

 

133

 

 

 

 

 

» Ние се радваме, че престъпникът вече е задържан и повече нищо не може да се случи»,- съобщи представител на полицията в Бохум.

 

 

 

Те могат и да се радват, че са задържали един от многото, но едва ли това променя факта, че по цяла Европа вече е пълно с такива криминални елементи. Едва ли и изнасилените момичета се радват, че един е задържан, могат единствено да се радват, че са останали живи, въпреки преживеният ужас.

Вълна на недоволство обхваща все повече страни на ЕС срещу миграционната политика, все повече страни обвиняват канцлера Ангела Меркел, която отвори вратата на Европа и покани мигрантите, които започнаха да безчинстват, експерти прогнозират дори скорошното разпадане на ЕС във връзка с нерешимата криза.

 

 

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;