Във Франция, която се смята за една от водещите страни в Европа, започна зараждането на таен фронт за съпротивление срещу мигрантското нашествие. Неотдавна Европол публикува доклад, в който ясно се казва, че Франция остава под прицел на терористите, а всеизвестен факт е, че с нахлуването на мигранти, влизат и терористични елементи в Европа. И поради факта, че ЕС не се справя с мигрантската криза, и хората чувстват все повече безпокойство, започват да мислят сами за своята безопасност.

 

 

 

 

134

 

 

 

Ситуацията в Европа е критична, навсякъде се наблюдава увеличение на насилието от страна на мигранти към местното население в различни европейски страни, ярък пример за това е Германия, която буквално е разтърсена от вълна нападения, изнасилвания и убийства. Европейските медии правят всичко възможно да представят ситуацията в меки тонове и продължават с пропагандата за «толерантност», и приказки за «европейски ценности» като мълчат умишлено реалната опасност от ислямизация на Европа.

 

 

За това, под различни форми, хората, които са изгубили вече доверие във властите, които трябва да се грижат за сигурността и спокойствието на страните си, започват сами да се подготвят за опасностите, които днес връхлитат Европа.

Европейският съюз, започва бавно и сигурно да се разпада в очите на европейците. Миграционната политика е една от причините за това, и среща яростното съпротивление и неприемане.

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;