Срещу 2200 евро на месец български мюсюлманин се хваща да слугува на наглите диваци, които Меркел щедро покани в Европа.

 

Той е бил в лагера край Мюнхен и задачата му е била да сервира и отсервира храната на варварите три пъти на ден.

 

Работният ден е траял по 14-16 часа, няма почивни дни в събота и неделя. От там се е върнал в България заразен от болестите на пришълците, обиждан,бит и ритан, но не и богат.

 

Той е живял като куче, а варварите като господари.

 

Бившите казарми на Хитлер били основно преустроени – камери, климатици, окачени тавани ,плазмени телевизори, високосторостен интернет, отопление, вода, ток и редовно сменяни чисти чаршафи.

 

Всичко това безплатно, като на всеки варварин се дават отделно по 800 евро джобни пари на месец!

 

И единственото им задължение е било да ходят на курс по немски – огромно свободно време и хранене на корем: кой колкото може да яде, ако има голям тумбак, може и десет порции, не му се отказва. Дори капризничели, ритали баките и чиниите, тъпчели с крака филиите с хляб.

 

Обичали да ядат на поразия шоколадови бонбони от буркани, чаши Нутела, желирани бонбони, дъвки …Всичко това без една стотинка да дават и без да работят. Затова, казва нашият човек в седмичен вестник, „бият се с ножовете и всеки ден има по един заклан или ранен.

 

Както играят табла изведнъж започват крясъци, бой, вадят се ножове и се дерат като животни! И какво като има камери? Ако случайно някой от персонала се намеси ,веднага хвърлят вината върху него – той ги обиждал, ритал, псувал…

 

За всичко е виновен обслужващият персонал, а варварите са кристално чисти. Имало е в състава на обслужващия персонал мюсюлманка от Босна – не е християнка, а са я подлагали на големи унижения – това ,че са шляпали по задника и циците е нищо, че я наричали курва – също.

 

Давали й една празна кутия от бисквити , слагали я в центъра на стаята седнала и я замеряли с центове и най-цинични подигравки!

 

Милите гости на побърканата бабичка Меркел! Тя не дава да се каже една дума лоша срещу тях, има пълна забрана на полиция и медии да се месят и да казват истината за варварите.

 

От целия лагер имало само трийсетина сирийци, о станалите са паразити и на всичко отгоре агресивни, разказва българският мюсюлманин, който е бил унижаван, ритан и бит от невежите диваци. Наскоро бяха изнесени ужасяващи факти: От влезлите в Германия милион и двеста хиляди пришълци, две трети са направо неграмотни.

 

От тях на работа са постъпили само 125 души – 102 са назначени в пощите, щото са държавни и Меркел нарежда така. Останалите 23 — то няма по един, са назначени в големите, световните немски корпорации.

 

Четете и мислете за нашата клета България, която Б.Б. отдавна е приел да бъде гето на варварите.

Тагове: ; ; ; ;