Бомбата с часовников механизъм, заложена от Обама, включва няколко елементи.

 

Единият се нарича «Украйна», а другият са «балтийските постсъветски държави».

 

Впрочем има и един резервен елемент, в лицето на Полша.

 

При управлението на Обама всички те внезапно възприеха едно изключително ирационално поведение. Тоест, бяха «активирани» от него и в момента са готови буквално във всеки момент да провокират Трета световна война.

 

Вероятно, това ще се окаже най-кратката война в историята.

 

Тоест, ще бъде такава за Европа, която ще се превърне в прах и пепел само за няколко секунди.

 

Дали обаче Обама го е грижа за това? Не, разбира се!

 

А дали самата Европа е притеснена от случващото се?

 

Отново не, поне що се отнася до т.нар. европейски елит, включително брюкселските «еврократи».

 

На тези хора очевидно им харесват идиотските внушения с които ги зомбира Обама. И колкото по-дълго продължава това «зарибяване», толкова по-възторжен става блясъкът в очите на европейските лидери. Последващите халюциноции и параноя са им гарантирани.

 

Това, което казва или прави Тръмп, дори не се доближава до онова, което прави Обама.

 

Тръмп твърди, че иска да арестува и екстрадира нелегалните мексикански имигранти. Обама и неговите европейски клоуни, напротив, искат да «изкоренят» руснаците.

 

И на този фон някои се опитват да ни внушават, че Тръмп бил луд!

 

Погледнато от Европа, хипотетичните мерки на Тръмп изглеждат като детска забава, в сравнение с омразата на Обама.

 

Вариантът на Обама има структурен характер (т.е. реализира се в провежданата от него политика), докато вариантът на Тръмп са по-скоро емоции (което обяснява и, защо отвреме-навреме той изглежда толкова нелепо).

 

Не е учудващо, че кандидатът на Обама на президентските избори, т.е. Хилари Клинтън, получи пълната подкрепа на американския милитаристки елит. Странното е, че Европа, която е мишената на тази омраза, демонстрирана от Обама, също подкрепи Клинтън и, че нейните лидери открито изразиха съжалението си от победата на Тръмп.

 

Истината обаче е, че тази Европа, която се подчинява на Обама, е ходещ мъртвец.

 

Измислицата, наречена Европейски съюз, представлява форма на рекет, който финансово обезкръвява обикновените европейци, смятани от еврократите в Брюксел за «боклуци».

 

ЕС вече не заслужава доверието ни (ако въобще някога го е заслужавал).

 

И тъй като Съюзът прогресивно губи подкрепата на европейските «боклуци», той отчаяно се хваща за Обама като удавник за сламка.

 

По време на прощалното посещение на американския президент в Европа през ноември 2016 Меркел, Оланд, Ренци и Ципрас продължиха да се гърчат пред него, без въобще да ги е грижа за заложената от САЩ бомба, която продължава да цъка зад гърба им.

 

Като истински либерални фундаменталисти, те вярват и споделят омразата на Обама.

 

И очевидно са готови да се превърнат в негови «шахиди». Може би, защото споделят максимата «след мен и потоп».

 

Горчивата истина обаче е, че за доктрината на Обама Европа е просто «консуматив». Това много ясно си пролича в знаменитата фраза на един от ключовите представители на президента на САЩ на континента Виктория Нюланд през февруари 2014, когато американската бомба с часовников механизъм беше заложена в Украйна:

«Майната й на Европа!».

 

Това че европейският псевдоелит доброволно приема и се подчинява на тази доктрина въобще не го оправдава. Точно обратното, това изцяло оправдава съпротивата на обикновените европейци срещу случващото се. Единственото, което може да обезвреди заложената от Обама бомба с часовников механизъм, е да бъде отхвърлен не само самият Обама, но и ЕС (най-малкото, в сегашния му вид). Преди няколко дни  американските избиратели свършиха първата част от тази задача. Сега на ред са избирателите в държавите от ЕС и прогнозите вдъхват надежда.

 

През следващата 2017 ще гласуват Франция, Германия, Холандия, България, а вероятно и Италия. И във всяка от тези страни «боклуците» са мнозинство. Възможно е животите на обикновените европейци да не означава нищо за северноамериканския елит, но те имат значение за самите тях. И напук на онова, което се опитват да ни внушават елитите, това не е «расизъм». Това е здравият смисъл. Защото животите на всички са от значение — и в Европа, и навсякъде по света. Особено животът на слабите. На онези, които първи биват жертвани по време на война. Онези, които Обама принася в жертва на своите войни. Европа не иска да се превърне в поредната статистика. Не го иска, разбира се, и Русия.

 

Затова, казвайки «сбогом» на Обама, нека му пожелаем да вземе със себе си и заложената от него бомба, и «своя» ЕС!

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;