Обръщаме се към всичките ни читатели за съдействие. В редакцията ни постъпи сигнал за изчезнало лице от Пакистански произход, най-вероятно бежанец, който е в неизвестност от 13 дни. Лицето е на видима възраст 30 години, на име Хамид Али АлиАкбар Милан, Hamid Ali AliAkbar Milan. Информацията постъпи от човек, представил се за негов братовчед пояснявайки, че изчезналият страда от психическо заболяване, съответно това би могло да носи риск както за неговата, така и за нашата безопасност. Публикуваме снимката му и копие на документите от Пакистан.

 

4

 

 

 

( Изчезналият -Хамид Али АлиАкбар Милан, Hamid Ali AliAkbar Milan

По последна информация, лицето е пътувало с влак около 21 или 22 ноември, и е слязло на гара в близост до София, като от там следите му се губят. Роднините му твърдят, че е бил с чанта, регистриран е за 3 месеца, и всичките му документи издадени в България са били във него.

Редакцията ни сигнализира Държавна Агенция за бежанците къмМинистерски Съвет, съответен сигнал е подаден и на 112.

 

5

 

 

Ако видите това ли, молим Ви да подадете сигнал до най близкото районно управление на МВР. Предвид сложната обстановка с бежанците у нас, тази информация може да бъде важна за нашата собствена сигурност, както и за тази на изчезналият, за който сигнализираха, че има психическо заболяване.

 

 

3

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

 

Тагове: ; ; ;