Другата заплаха този път е от Русия: Владимир Путин засилва военната активност вътре в Калининградския анклав, граничещ с Белорусия, Полша и Прибалтика.

Катлин, сега с този проблем ще трябва да си има работа Доналд Тръмп.

 

Една е работата, когато Путин оказва натиск върху отиващия си президент, но сега — до инаугурацията на Доналд Тръмп остават само 57 дена! Той ще създаде проблем на човека, за когото каза, че с него може да работи.
КАТЛИН МАКФАРЛАНД, аналитик на Fox News по национална сигурност: Това е много агресивен ход на Путин. Да, той разполага ракети в Калининград, т.е. направо насред НАТО. Между страните от Прибалтика и Полша.

 

Считам, че Путин постъпва така, защото знае, че ще му се размине. Обама не прави нищо, той не казва и дума срещу него. Путин иска да ни постави пред свършен факт. За да може, когато новият президент Тръмп встъпи в длъжност, в Калининград вече да има ядрени ракети.

 

Това е много смел ход на Путин. Но от друга страна считам, че всички тези страни ще поставят на изпитание новия президент Тръмп. Китай, Русия, Иран, Северна Корея, радикалният ислям…Новият президент ще бъде проверяван навсякъде…

  • Ясно, Катлин, благодаря, че ни отделихте от времето си. Приятно ми беше да Ви видя. С нас беше Катлин Макфарланд.

    КАТЛИН МАКФАРЛАНД: Благодаря, Лу.

  • В ефир на 24 ноември 2016 г.

Превод: News Front (тава ако е аналитик, ние сме трамвай, бел.ред.)

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;