Докато Европейския Съюз отново се занимава с поставените задачи от стратегията на САЩ, приемайки резолюция за борба с въображаемата «руска заплаха» визирайки средствата за масова информация ( по-специлно руските такива), реалната заплаха от бежанската криза» и опасността от ислямизация, остават някак на заден план.

Но Ердоган не пропуска възможност да напомня, че ако ЕС не се подчинява, ще отвори границите и ще пусне бежанците. И докато ЕС се притеснява съвсем открито да заяви, че Турция няма да влезе никога, Ердоган говори съвсем конкретно, открито размахвайки най-големия коз-

» бежанците», които ако бъдат пуснати въпросът за съществуването на ЕС вече ще е под въпрос.

 

 

 

 

 

67

 

 

 

Какво казва Ердоган?

 

 

Турция ще отвори  границите си с ЕС за бежанците, ако Евросъюза продължи с недружелюбната политика по отношение на Анкара.

 

 

Какво иска да каже с това Ердоган? — С добро или с лошо, Турция декларира амбициите си да властва в Еропа, и се готви отдавна за това. Въпрос на време Европа да го прозре.

САЩ показаха, че са разбрали и спретнаха на Ердоган предупреждение с опита за държавен преврат, от който, той си направи изводите, че е само пионка в техните големи планове. Единственият плюс от цялата ситуация е, че отново Русия успя да овладее положението, като предприе редица дипломатически стъпки за установяване на диалог с Турция. А Турция определено знае, че с Русия е по-добре да се съобразява.

 

 

Въпросът за сигурността на Европа обаче продължава да стои опасно отворен. Ситуацията с мигрантите е отдавна планирана стратегия от ново поколение, целяща да претопи  населението и да покори Европа. Само, че авторите на сценария дори не си дават сметка каква война може да роди нейното изпълнение, а по всичко личи, че стратегията е пусната в ход.

Малко известен факт е, че този план включва вкарването, средно по 3,5 милиона «мигранти»  на година, което за 20 години би направило около 70 милиона.

И ако сега погледнем към нас и нашето членство в ЕС, може би ще ни стане ясно с каква цел е било предприемано. Защото общата европейска политика улеснява много нещата и все повече хора виждат скритият замисъл на създаването му.

 

И докато изпълняваме сляпо европейските указания опасността става все по-осезаема за нас.

 

 

 

 

Правилно. И ето сега новите ротшилдовци и рокфелеровци дават пари на благотворителни организации, спонсориращи напускането на арабите от техните земи в Европа.

По какъв начин? Чрез имамите на джамии. Чрез неправителствени организации.Аз все още мога да повярвам, че хората от Сирия имат пари за път.

Но когато видиш африканци, плащащи по 12 000 долара за пътуването, трудно ми е да го повярвам. И не забравяйте: Африка – това е бъдещият рай, недокоснатата земя, криеща несметни съкровища. Когато в Европа настъпи глобално застудяване, Африка ще бъде най-хубавото място на земята.


– Мен ме удивляваха ежедневните опашки от бежанци пред „Райфайзен банк“ в Белград – разказвам аз.

– Възниква простият въпрос: кой им изпраща пари? После ме осени смутната догадка, когато разговарях с иракчани на сръбско-унгарската граница. Унгарците затвориха границата и този иракчанин истерично крещеше, че са му свършили парите. „Но дори ако унгарците отворят границата, откъде ще вземете пари?“, чудя се аз. „Роднини ми обещаха да ми изпратят пари в Будапеща.“ Той се смути. „По-удобно им е в Будапеща.“ И тогава стана разбираема схемата: бежанците получават парите само тогава, когато се доберат до следващия пункт. Оттук тяхното озлобление и агресивност.- пише Стоян Тодоров 

 

 

 

И наистина правилно, защото именно тези неща, които вече всички разбират, но умишлено се мълчат в пространството, за да няма излишна паника, неглижирайки мащабите на проблема,  а това не означава, че ако държавата се прави, че няма проблем, той ще изчезне от само себе си…ако говорим конкретно за България, която е най-близо до Турция на картата.

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;