» Даваш ли, даваш балканджи Йово…»

 

Тази сутрин в нашия дом, «гостите» проявиха неуважение-  нанесоха ни голяма обида .

След като държавата ни, без наше съгласие или въпреки нашето мнение, допуска в родината ни влизането на чужденци, за общо удобство и благозвучие наричани «мигранти» или «бежанци», днес известния с гостоприемството си български народ, беше оскърбен…от гостите. Харманли- мирно време, днес….в нашата България…вижте!

 

 

 

 

56

 

 

 

 

Е, готови ли сме да допуснем поругаване на земята ни? Вижте кадрите от мирно време, снимани на българска земя и си задайте въпроса, дали всички онези, които някога са проляли кръвтта си за свободата на България, посвещавайки живота си на български идеали, спят спокойно вечния си сън?

 

 

 

 

55

 

 

 

Къде е държавата? Защо медиите мълчат? Защо недоволството на българския народ срещу миграционната политика на ЕС, угоднически се мълчи, и само патриоти и смели български синове и дъщери разказват за опасността в социалните мрежи, за протестите, на които телевизиите отделят не повече от минута репортаж?

 

 

 

Наистина ли всичко е наред? 

 

 

ДАЛИ?

 

А как Ви звучи подобен факт, че днес, така наречените «бежанци», потрошиха базата на лагера, в който са настанени, плашейки целия персонал, готвачите, които им готвят ( поднасянето на храна, за българите има особено значение в народопсихологията),предизвиквайки с варварското си поведение изпращането на жандармерия и полиция…за всичко това плащаме ние с вас данъци… а освен това получаваме недопустимо унижение!

» Гостите» подпалиха контейнери и …БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ…което за цялата история на България никога не е падало от ръцете на враг, защото нашите смели войни са бранили честта на България.

 

 

 

Не, България не е съгласна да търпи това! Сега е редно всички управляващи да вземат отношение по темата, да накажат виновните, да се чуе мнението на българите, които искат затваряне на този център ( а също и недопускане на отваряне на нови такива).

 

Редно ли е българите да се чувстват заплашени в собствената си държава?

 

 

За да сме изрядни по отношение на изискванията на ЕС, които ни казват, че трябва да вземем известно количество мигранти и да си ги гледаме? Струва ли си цената? А, информацията, че така наречените мигранти или бежанци, нямат нищо общо с тези понятия, а по-скоро умело лавират със създадените от закона «удобства», и идват от страни като Афганистан, Пакистан, Ирак, за да съберат сили за нови битки? 

Народът ни  не може да си позволи да е глупав, нали и да приема всички лъскави евроклишета за чиста монета? Виждате какво става нали…Трябва ли да се случи нещо по-сериозно?

 

 

 

Слава Богу, все още растат истински българи-патриоти, които денонощно и за своя сметка патрулират на границите, за да спим ние спокойно, а в сутрешните блокове се опитват да ни ги представят за хулигани…няма да мине номера с подмяната на понятията.

 

България е единствената ни родина — независимо от ЕС и техните планове, и българите не искат земята с над 1300 годишна история, да бъде поругана и обезчестена, не искаме да бъдат горени наши знамена!

 

Утре 25 ноември, отбелязваме Денят на Свети Климент— онзи български първоучител, на когото дължим кирилицата, тъй като той преработва глаголицата в кирилица, и благодарение на него използваме днес красивия български език, устоял  на 500 години турско робство ( забележете робство, не присъсътвие или друга толерантна термонология), утре в първата някога столица Плиска, българи ще поднесат цветя в знак на почит,  докато в Харманли чужденци крещят » Алах Акбар» и палят българско знаме. И се пита в задачата: къде е държавата? И българите къде сме?

 

 

 

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;