Срещата на новоизбрания президент на САЩ с американските медийни мениджъри се превърна в «истински кошмар» за последните, твърди The New York Post, позовавайки се на собствени източници.

«Телевизионните ръководители и телевизионни водещи пристигнаха, разчитайки да обсъдят възможностите за достъп до президентската администрация, но вместо това те попаднаха под ударите на Тръмп», — цитира изданието думите на неназован източник.

Според източника, в обсъждането на участвали от 30 до 40 човека. Сред тях са били ръководителите на компаниите NBC, CNN, CBS, Fox News и MSNBC.

Кандидат в президенты США Дональд Трамп во время выступления в Манчестере, штат Нью-Гэмпшир. 7 ноября 2016

«Тръмп каза: «Ние стоим в стая, пълна с лъжци, представители на продажни и необективни СМИ, които грешиха във всичко».

 

Тези думи бяха адресирани към всички присъстващи. Той назова Джеф Цукер (президентът на CNN Worldwide, бел.ред.) по име и каза, че CNN — това е мрежа от лъжци и всички там лъжат», — отбелязва друг източник на изданието.

 

От екипа на Тръмп на свой ред заявиха, че събранието с участието на ръководителите на най-крупните телевизионни мрежи в Америка «e преминало превъзходно».

«Това е безпрецедентна среща, която успяхме да организираме за два дена», — отбеляза спикерът на републиканеца Келиан Кануей.

News Front

 

 

 

Тагове: ; ; ; ; ;