Тази вечер София излиза на поредния протест срещу нелагалните мигранти и опасността от ислямизация на Балканите. Организатори са Петър Низамов — Перата и Национална Съпротива. Началото на протеста е обявено за 18:00 от площад » Света Неделя», до сега над 3000 души са потвърдили участие. По повод протеста изтече информация от източници близки до специланите структури, които сигнализират, че се готвят провокации към протестиращите- а именно, изпращане на платени групи хулигани, които да предизвикат сблъсъци с полицията.

 

 

 

 

17

 

 

 

 

Получена е инструкция протестите срещу мигрантите да бъдат осуетени или дискредитирани, тъй като, са получили вниманието и на чуждестранни медии, а това според определени структури би внесло паника в Европа и би повлякло още протести в други държави. 

 

 

 

 

 

Официални искания на протестите на 19.11.2016г. София(18ч. Храм «Св.Неделя» за шествие до НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ)
Подкрепете ни в нашите справедливи НЕПОСРЕДСТВЕНИ искания :
1. Да бъде незабавно отменено ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 ОТ 12 АВГУСТ 2016 Г. ЗА ПРИЕМАНЕ НА НАРЕДБА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА СКЛЮЧВАНЕ, ИЗПЪЛНЕНИЕ И ПРЕКРАТЯВАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА ЧУЖДЕНЦИ С ПРЕДОСТАВЕНО УБЕЖИЩЕ ИЛИ МЕЖДУНАРОДНА ЗАКРИЛА ДВ. бр. 65 от 19.08.2016
2. Да бъде гласувана декларация по приложен по-долу образец от Наордното събрание гласяща :
Д Е К Л А Р И Р А М
ПРЕД НАРОДА
— ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНА ИЗГРАЖДАНЕ НА БЕЖАНСКИ/МИГРАНТСКИ ЦЕНТРОВЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
— ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНА ЗАСЕЛВАНЕ НА БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
— ЧЕ ЩЕ ЗАКРИЯ ВСИЧКИ СЪЩЕСТВУВАЩИ БЕЖАНСКИ/МИГРАНТСКИ ЦЕНТРОВЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
— ЧЕ НЯМА ДОПУСНА СЪБИРАНИЯ НА ГРУПИ БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ НА ПУБЛИЧНИТЕ МЕСТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
— ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНЕ ПРИЕМАНЕТО И ЖИЛИЩНОТО НАСТАНЯВАНЕ НА БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ .
— ЧЕ НЯМА ДА ПРЕДОСТАВЯ МАТЕРИАЛНА И ФИНАНСОВА ПОМОЩ НА БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
3. Искаме да бъдат незабавно затворени границите ни за мигранти. Да бъде изградена стена по примера на Македония . В предвид наплива на хиляди нашественици ,да бъде изпратена армията с тежки машини да охранява границата , а на войниците да бъде заповядано да бранят границата с цената на живота си…Както и да бъдат направени законови гаранции , които да защитават граничарите,които съвестно са опазили границата ни. Да не бъдат разследвани и съдени !!!
4. Да бъдат обискирани всички МЕСТА , КЪДЕТО СЕ СЪБИРАМ ЧУЖДЕНЦИ МЮСЮЛМАНИ , ЗАЩОТО Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА , ЧЕ СА СКЛАДОВЕ ЗА ОРЪЖИЯ И ПРИ СИГНАЛ МОГАТ ДА ВЪОРЪЖАТ ИСЛЯМСКИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ, НАВЛЕЗЛИ СКОРО В РОДИНАТА НИ КАТО «БЕЖАНЦИ» = МИГРАНТИ !!!
5. Да се внесат поправки в закона по посока увеличаване на предвидените по НК наказания за прекарване на лица през границата , включително и наказанията за незаконно преминаване на държавната граница за самите прекарани лица така, че теоретично да е невъзможно дори да постановяват условни осъждания, които сега се налагат на 99% от каналджиите. Наложително поради повишената в десетки пъти обществена опасност на деянието през последните години поради масовостта на явлението.
6. Искаме да бъде разпределени полицейските сили в страната според концентрацията на тежки престъпления . В този ред намисли да се създадат нови полицейски управления в малки населени места със завишени нива на битовата(циганската) престъпност. Да бъдат защитени нашите възрастни сънародници по селата. Нашите майки и бащи, баби и дядовци, а не хрантутниците в Парламента.
7. Да бъдат преразгледани всички документи и производства по издаване на документи за право на убежище или пребиваване от 2012г. до сега. За тези ,на които са дадени неоснователно убежище или право на пребиваване — 95% от случаите, да бъдат експулсирани или депортирани НЕЗАБАВНО в страната им по произход или в страната през , която са навлезли в България. Всички длъжностни лица виновни за издаване на невалидните или недействителни документи — съдени и осъдени на ефективен затвор.
8. Да бъдат закрити всички Бежански/ мигрантски центрове и да бъдат изнесени само тези, за които е невъзможна депортация — в граничната ивица — в лагери от закрит тип, поне на 15 км от първото населено място, с тапа за мобилна комуникация и под надзирателство на специална охрана включваща и представители на доброволци по места.
9. Република България да наложи едностранно вето върху изпълнението на поетите задължения на страната по Дъблинския регламент. Правен акт, по силата на който страните в западна Европа са ни върнали над 50 000 нелегални мигранти, като първа държава членка на ЕС , където са регистрирани мигрантите. Това се случва често, когато те извършат престъпление в западна Европа !
ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В ЕДНО ЧИСТО И СВЯТО ОТЕЧЕСТВО.
ТАКОВА, ЗА КОЕТО СИ Е ДАЛ ЖИВОТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ.
Набираме и доброволци за гражданските патрули, които ще действат в Центъра до НДК, Лъвов мост, женския азар, ул. Пиротска, Военна рампа, Модерно предградие, Люлин, Овча купел както и на границата.
Всички знаете , че има една антибългарска организация , наречена БХК, те изпращат юристите си да нападат всеки дръзнал да заяити по един или друг начин българщината .
Сега обаче ще има друга организация, антипод на БХК, Ние я създаваме ! Пак от юристи, но те ще защитават всичко българско и наше и ще се намесват безплатно във всяка несправедливост към българските граждани , народ , език и история.
Това е важно, защото всеки от нас, който е заставал за България е бил подведен под измислена отговорност за дълга , който си е изпълнил. Това ще се промени, защото ще има адвокати, които ще се борят с БХК и ще ги мачкат, защото патриотите сме по-добри, по-мотивирани от тях и сме искрени и сърцати.

Моля всеки с юридическо образование да се запише като доброволец в нашата рганизация за защита на българщината с правни средства .

След като не ни обърнаха внимание на 1500 души пред Лъвов мост този петък , ние сме готови да се борим до край за нашите справедливи и спасителни за бъдещото поколение искания .
Ново НАРОДНО СЪБИРАНЕ НА ВСИЧКИ ХОРА , С ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪЗГЛЕДИ , ВКЛЮЧИТЕЛНО РУСОФИЛИ, РУСОФОБИ, НЕУТРАЛНИ, СОЦИАЛИСТИ, ДЕМОКРАТИ, НАЦИОНАЛИСТИ.
НА ПРОТЕСТА НЯМА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ НИКАКВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИЦА ТАКА, ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ХОРАТА С ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ ВЪЗГЛЕДИ.
Наордното събиране ще се проведе на 19.11.2016.
ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ!
Нека този път има повече хора! Протестът ще тръгне от храм «Света Неделя».

Припомням ви, че в района около Лъвов мост, на Женския пазар, цялата Мария Луиза, все по-рядко се чува българска реч. Не случайно там е «Малкия Бейрут». Това е така и в кв. Модерно предградие, ж.к. Овча Купел, до НДК, на Витошка дори !
Вече видяхме случаи на рекет, на тормоз, на притеснения. Хората ги е страх. Ще чакаме да ги изгонят от жилищата и офисите им, ли!? За да се настанят нелегалните мигранти там и, за да пребъдат каналджиите още повече?

 

 

 

 

 

 

 

 

Редакцията ни призовава всички участници в протеста да бъдат бдителни, да сигнализират навреме, ако забележат нещо съмнително и да се отнасят с уважение към правоохранителните ни органи, които са призвани да се грижат за нашата сигурност, те не са наши неприятели, а част от народа ни, нека не позволяваме създаване на изкуствен конфликт.

Изпращайте ни Вашите сигнали, снимки и видео на редакционната ни поща, за да можем да покажем какво се случва в страната ни и да се предпазим.

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;