«САЩ си заминават от България и Източна Европа. Америка има огромен дълг в размер на 20 трилиона долара, високо ниво на безработица, множество социално-икономически проблеми. САЩ нямат повече пари за гарантиране на военното си присъствие в света». Това заяви Джонатан Галавис, първият стратегически съветник на Доналд Тръмп.

1

Според световните и европейски СМИ, започва нова ера в отношенията между Русия и САЩ, което обещава намаляване на напрежението  в света.

 

Нееднократно руският лидер Владимир Путин призовава към конструктивен, взаимоизгоден и приятелски диалог между Русия, САЩ и ЕС, но ястребите на войната от екипа на Клинтън и Обама не искат и да чуят за това, мечтаейки за еднополюсен свят.

 

Владимир Путин нееднократно казва, че главното за него във външната политика са равноправието и взаимоизгодните отношения между суверенните държави, които са способни сами да вземат решенията за своето бъдеще.

 

Като потвърждение на това, буквално преди 2 дена се състоя телефонен разговор между руския президент и новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, в който разговор основна тема беше именно нормализацията на руско-американските отношения.

 

Потвърждение на това е и интервюто на Джонатан Галавис, което е направено не за американската аудитория или западно-европейските СМИ, а в България, което означава, че САЩ оставят най-накрая България на мира.

Ура!

 

Тагове: ; ;