hilari

Тази жена прибра 95% от парите, дарени за хората в Хаити, и с тях направи сватба на дъщеря си, обяви д-р Николай Михайлов.

Победата на Тръмп е исторически реванш на средния американец, който се чувства дискриминирам. Хилари Клинтън е представител на една чудовищна корумпираност. Това заяви пред Нова Телевизия психиатърът доктор Николай Михайлов след президентските избори в САЩ.

«В кампанията Тръмп на много меса беше смешник и клоун. Сега обаче този грим ще бъде изтрит. Този човек не е невменяем, той ще използва бизнес познанията си. Просто беше представен така от свръкорумпирания свят на Хилари Клинтън и свръхкорумпираността на медиите в Щатите», обяви той.

«Нейната фондация е създадена така, за да получава облаги от Държавния департамент в полза на семейството си. При скандалния случай в Хаити, от всички средства дарени за хората там, едва 5% отидоха по предназначение, с другите пари Клинтън направи сватба на дъщеря си Челси», сподели психиатърът.

Д-р Михайлов коментира и изборите у нас: «Цецка Цачева е неприличен кандидат. Неприлично е да се твърди, че ако тя не успее да спечели изборите, ще настъпи национална катастрофа и регрес на България до положение, каквото беше през тоталитарния режим през 89 година.»

Тагове: