В Съединените Щати днес се провеждат президентски избори.

По резултатите на гласуването ще се реши, кой от двамата кандидати — на демократите Хилари Клинтън или републиканецът Доналд Тръмп- ще стане новия хазяин на Белия дом за близките 4 години.

 

 

 

th

 

 

 

 

Своеобразен подарък за изборите поднесе WikiLeaks на Хилари Клинтън, изненадвайки я с публикуването на 35-тата част от кореспонденцията й- на сайта-разобличител вече са опубликувани 888 писма- дано да са й на късмет.

 

 

 

 

 

 

Целият свят успя да види истинското лице на бъдещият президент на САЩ- неукротимата Хилъри, жена- машина, страховита, със хищническа усмивка, която предизвиква усещане за нещо зловещо, случило се някъде по света, за което само тя знае.

Жена пострадала от примамващите отблясъци, да бъде на най-високите нива на властта- а там въздухът така упойва. Публичната история със Моника Белучи преди години, успя да превърне Хилари в непробиваема и настървена.

Много експерти дори с ужас забелязват проявления на склонности към психопатия.

Амбицията такава неуравновесена «дама»да яхне империата на злото САЩ, кара доста хора искрено да потръпват, въздъхвайки » Не дай Боже».

 

 

 

225

 

 

Към настоящият момент гласуването протича в Ню Йорк, Кънектикт, Ню-Джърси, Вирджиния, Индиана и Кентъки. Гласуват още и във Флорида, Джорджия, Масачузетс.

Сред упоменатите щати един от най-важните в изборният ден се явява Флорида. Това «щата- люлка», чийто предпочитания е трудно да бъдат предугадани. Флорида е представена от 29 изборника, чиито гласове съставят над 10 % от общото число гласове, необходими за победа (270). По такъв начин, победителят в изборната надпревара във Флорида кандидат значително повишава шансовете си за президенство. Разбира се, по-голямата част от света искрено симпатизира на къде по- забавният и добродушен Доналд Тръмп, който умее да разведрява обстановката.

 

 

 

 

 

 

226

 

 

 

 

Предпочитанията към Тръмп по света са повече, но пропагандната машина прави неимоверни усилия да осигури победа на Клинтън, въпреки всичките скандални разкрития.

В сайт направен специално за всички жители на планетата по света, всеки от нас, независимо на коя точка по земята се намира, може да изрази своя глас- дали президент на САЩ да стане Тръмп или Хилари Клинтън ( която ласкаво наричат » Килари»)

 

 

227

 

 

 

228

 

 

 

Е, ще видим: България определено е за Тръмп, както й повечето държави в света. Още повече, че и ние сме на изборна вълна: тази неделя продължават изборите за президент и у нас, а много са на мнение, че вече е изборът е решен. Преди да сме гласували, и не от нас. 

 

 

 

Ще видим и в Америка как е: Клинтън ли ще стане, въпреки » Не дай Боже» фразата, която днес обикаля света.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;