За избора на 45-я президент на Америка, без преувеличение, следи целият свят. И не за друго, а просто защото изходът от изборите в САЩ, до голяма степен ще определи политическата картина в света за близките няколко години.

И така, Доналд Тръмп или Хилари Клинтън?

 

 

 

 

236

 

 

 

Отговорът на този въпрос с нетърпение очакват и у нас, и в Русия, и в много други страни, не по-малко от самите американци.

Огромна част от населението искрено се надява, да не се въплати мечтата на Хилари Клинтън за президенстския пост и достъп до на вай-високата власт на Щатите, защото просто намирайки се при властта, без да е президент, Хилари Клинтън успя да сътвори чудовищни катаклизми засягайки много човешки съдби в различни точки  на земята.

 

 

Всъщност и двата кандидата са пословично комични, като извадени от мъпет шоу, но все пак по-малкото зло определено е Доналд Тръмп. По-холивудски забавен и непринуден, Тръмп печели симпатииите чисто по човешки, докато Хилари Клинтън оставя някакво натрапчиво усещане за катаклизми. Неприятно става от изкуствената усмовка на жена, имаща пръст в кръвопролития, жена лишена от любов и добронамероност...и въпреки това очевидно настроение, опасността от победата на Клинтън изглежда предопределена. Адската машина зад нея е свършила доста задачи по осигуряването на вота, само можем да гадаем какви са плановете на САЩ, ако готви толкова страшна кандидатура.

 

 

По-рано се съобщаваше, че на основата на данните от дългосрочните гласувания Клинтън лидира в 3 от най-ключовите щати: Флорида, Охайо и Невада.

 

Появиха се информации, че в някой щати няма друга опция освен да се гласува за Клинтън, каквото и да значи това. Те си знаят за каква американска демокрация става въпрос в провеждането на такива култови избори.

Е, предстои да разберем скоро.

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;