Финансираната от Запада и терористите организация » Бели Каски» отново в издънка. Организацията, която се представя за «спасителна» и оказваща грижа на сирийците, всъщност е един от пиар инструментите използвани от САЩ, за да насажадат обараза на » лошата Русия».

Поредната скалъпена лъжа от » Белите Каски» претърпя фиаско. На снимки разпространени от организацията ( по невнимание явно, или просто от липса на актьорски кадри) се оказа, че използват едно и също момиченце, снимано на различни места в Сирия. За това писа известният сирийски кореспондент Аббас Джума.

 

« Актьорите от » Белите Каски» спасяват едно и също момиченце, на 3 различни места. А казват, че в Сирия нямало добро кино»- пише сирийският журналист.

 

 

ss

 

 

ss1

 

 

 

 

» Белите Каски» в Сирия- е така наречената » Сирийска гражданска отбрана»  ( финансирана от Запада) или » министерство по извънредните ситуации на територията на сирийските бойци».

 

 

Обикновено, когато трябва да се обвини Русия в бомбардировки на мирни сирийски терористи, в унищожаване на болници и училища, именно тези момчета, се оказват в центъра на събитията- с ранени деца на ръце и професионални камери на рамо.

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;