Кратки размисли на тема президентски избори и референдум

 

Кратки размисли на тема президентски избори и референдумВреме ли е на ГРОБ да бъде причинен значителен земетръс чрез отстраняването й от президентската институция?
— Да, време е.
Кой може да причини разместване на земните пластове на ГРОБ?
— Само ген. Румен Радев. Всички останали ще причинят на ГРОБ само лек повей на вятъра, а някои дори ще стабилизират властовата ХИДРА.
Да, ген. Радев е безпартиен, не е откровено ляв, но откровено ляв кандидат няма. Щом няма, ще трябва да постигнем целта с безпартиен — т.е. да превърнем слабостта си в сила!
Колкото повече удари срещу Системата, толкова по-добре. Дори да считате самият генерал Радев за част от Системата, щом той се бори срещу друга негова част — Цачева — тази битка ни е изгодна, защото върви процес на разклащане на Системата, а всяко разклащане съдейства за нейната слабост, а натрупването на слабост след слабост съдейства за нейното по-бързо срутване.
Трябва ли ГРОБ да бъде сериозно разклатен чрез ген. Радев?
— Да, задължително. Това ще удари ХИДРАТА в основата на крепостта, след което сградата ще започва да се срутва сама…
Всички останали кандидати са в битката за президентския пост само, за да покажат мускули предвид така мечтаните и сладки за тях последващи коалиции…
С това, обаче, те съдействат за ПРОВАЛА на пробива срещу ГРОБ — или удряш целенасочено и концентрирано в основата на ГРОБ, или сваляш само горния камък от сградата и те го подменят бързо с нов…
Колкото пробивът е по-малък, толкова по-бързо ГРОБ ще се стабилизира и НАНОВО ще овладее с пипалата си държавата.
Точка втора: референдум.
Слави Трифонов направи добри кавъри на възрожденски песни, с които свали Жан Виденов и даде властта на унищожителя на българската индустрия Иван Костов, в което време се и зароди бг олигархията, а с този референдум пеещият възрожденски кавъри ОТНОВО обслужва ОЛИГАРХИЧНИТЕ интереси.
Защо Слави обслужва олигархията?
— защото чрез мажоритарния вот се дава правото всеки МАФИОТ, ЕДЪР БИЗНЕСМЕН, дори НАРКОТРАФИКАНТ, който НЕ е в полезрението на полицията…., да си КУПИ депутатски места. Колкото повече пари — толкова повече депутати. (т.е. подаряващ по 100 лева на бедния българин и той те избира за депутат — дори да си педофил).
И понеже заговорихме за купуване на гласове и за пари следва логичният въпрос:
Кой има пари в БГ? — Отговор: главно В или ОКОЛО ГРОБ.
Но който и да е той, купуването на гласове отнема конституционното право на всеки избирател да избира тези, които ще защитават интересите му — така изборите се превръщат вече в узаконена…търговска верига.
-задължителнотоелектронно гласуване (защото електронното вече е прието) може да се извърши под натиска на всеки собственик на завод, който под строй да прикани хилядите си работници да гласуват пред очите му, в противен случай остават на улицата. Този вид гласуване може да се хакне и фалшифицира от почти всеки начинаещ хакер. А задължително означава да ти превърнат ПРАВОТО (конституционно) в задължение. 
Когато ти превръщат правото в задължение, това вече не се нарича ПРАВО, не се нарича и демокрация.
— 1 лев партийни субсидии. Всички не одобряваме партиите в парламента, защото не оправдаха очакванията на народа, дори е меко казано, че не ги одобряваме…
НО: Какво се случва, ако една парламентарна партия остане с по 1 лв държавна субсидия?
Отговор: Партиите ще се окажат без пукнат лев и ще се случи същото, както при мажоритарния вот — влизат през парадния вход ОЛИГАРСИТЕ с пачките. Т.е. пак сами си причиняваме ВЛАСТТА на МАФИЯТА.
Извод: не участвай в референдума!
Дори, ако гласуваш с «НЕ», това те вкарва в кюпа на общата бройка гласували, а това евентуално ще легитимира самия референдум.
Така ще имаш самочувствието, че си спрял поредния опит на мафията да те излъже.
Всъщност, НЕ Е нормално да се вярва на човек, който работи в най-обременената откъм олигархични интереси телевизия, а в същото време да се прави, че се бори със същата тази олигархия, която му е дала ефир. Ако беше борец, нямаше да има ефир по bTV. Там борци не работят. Ако беше борец срещу олигархията, нямаше концертите и предаванията му да са препълнени със спонсорски реклами…
Т.е. предстои ни първата битка — дупка в основата на ГРОБ.
След насладата от началото на срутването на ХИДРАТА, ще се заемем и с другите …природни недоразумения.
Един за всички, всички за един!
Власт на народа!
Венсеремос!
Движение «Че Гевара»

Коментари:

Зареждане ...