„Това, че съм надпартийна кандидатура внесе много смут. Казаха веднага, че съм мораво червен комунист и агент на Москва, след това казаха че съм прикрит евроатлантик и агент на Вашингтон. За да им помогна, ще им кажа, че съм агент на българския народ и ще бъда негов агент във властта“. Това заяви кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от Коалиция «БСП-Лява България», ген. Румен Радев във Враца.

 

Eто какво каза още ген. Радев:

 

«Говорейки за стабилност, управляващите сигурно имат предвид концентрацията на средствата в дадени малко на брой центрове и абдикирането на държавата от други региони. Това е стабилността, за която говорят управляващите в Севрозапада — държавата се е отдръплана и е оставила хората да се оправят сами.

 

Благодаря ви, че въпреки всички трудности, въпреки че сте изоставени, продължавате да се трудите достойно и да градите България.

 

За да можем да постигнем нужната на цялата страна промяна, не трябва да вярваме, че изборите са предрешени, залогът е маловажен и няма смисъл, защото всичко е ясно и нека просто си назначим президента, за да има една партия пълен контрол в държавата и да има стабилност.

 

Не се поддавайте на провокации. Обединени, с общи сили, ще успеем да извоюваме победата в името на България».

 

 

 

Тагове: ; ; ;