На 1 ноември, точно преди една година, се роди балканското направление в международна информационна агенция News Front, когато първите си глътки информационен въздух, вдъхнаха редовете на цели  две редакции: сръбската и българската.

Балканското направление, се появи като отговор на информационния вакуум и натиска над Балканите, чийто глас винаги е имал и ще има значение, а за това тряба да бъде чуван.

 

Днес, в Денят на народните будители, Българска редакция News Front навършва една годинка.

Благодарим на верните си читатели, заради които правим това- за доверието, за споделянето и за подкрепата. За вярата на всички нас в един по-достоен път на страната ни, който можем да вървим с гордо вдигната глава, въоръжени само с истината.

 

 

11

( News Front България навърши една годинка)

 

 

Заедно с Вас, нашата редакция направи първите си стъпки, заедно споделяхме вълненията и тревогите си, отразявахме, това, което новините пропускаха да покажат, за да носим истината.

И днес, с искрена радост се поздравяваме, както с празника на будителите, така и с нашия първи рожден ден. Ще си пожелаем нови сили и вдъхновенение, за да продължим по пътя, който сме поели.

Честитим 1-вата  годишнината и на колегите от Сърбия, с пожелания за ползотворна работа и победа на истината, защото каузата ни е обща: за мир, за истина, за живот!

 

 

С благодарности към всички наши читатели, към всички наши колеги, и разбира се, към ръководството на агенцията.

За нас е чест и отговорност!

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

 

Тагове: ; ; ;