Всяко изказване на руският президент на международни форуми, се превръща в знаково събитие. Това не е твърдение, или «руска пропаганда», а абсолютен факт, тъй като Владимир Путин влиза в  краткия списък на световни политици, които могат да говорят от трибуната неудобната и неполитически коректната истина, даже ако това ще шокира или обиди някого. Но най-важното: че истината ще прозвучи, а нещата ще бъдат наречени с истинските им имена.

12

 

 

 

Поредното изказване на руският президент на международният форум » Валдай» , когато го помолиха да коментира темата за  «ръката на Кремъл» в изборите за президент на САЩ, преподаде още един урок по стил и достойнство.

Изтърканата пропаганда, че Русия е виновна за всичко, и стои в дъното на всичко, че дори решава и изборите в САЩ, освен недодялано и нелепо, вече не правят впечатление, но това не значи, че трябва да се оставят без коментар.

 

Владимир Путин хвърли невероятна висока топка за САЩ, които трябва доста да помислят преди да я разберат.

« Наистина ли някой смята, че Русия може да повлияе на мнението на американския народ? САЩ не са ли велика държава? Нали САЩ не е бананова република? «

 

 

Владимир Путин задава тон към всички елити- да изберат за себе си, дали могат да не виждат очевидни неща, и имат доблестта да водят достойно политика, или ще следват сценарий писан неумело, и пълен с лъжи.

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ;