Темата с » голямата лоша Русия» продължава жалкото съзтезание между пиари, черни режисьори, «Бели Каски» финансирани от Сорос, но все пак, както казват руснаците «сила в правде», или с други думи, истината винаги излиза наяве.

 

 

Новия тренд в антируската пропаганда- е убеждаване на публиката, че Русия не се бори с тероризма, а едва ли не бомбардира наред училища и детски градини в Сирия по покана на сирийския президент Башар Асад ( който САЩ така и не успя да свали, ликвидира и отстрани от пътя си).

 

 

Темата с «бомбардировките на Русия над мирни жители» претърпя поредно фиаско. След гръмките заявления и опити да се убеди световната общественост с помощта на видео-кадри, не толкова умело монтирани, в мрежата се появи видео, в което статистите са забравили, че камерата е включена…

 

На кадрите се вижда, че «покойниците» и «труповете» си вземат почивка, чешат се по нослетата и се наместват по-удобно за да влязат в концепцията на видеото ( на 0:45-0:46 секунда), което трябва да убеди, че Русия убива мирни жители. Холивудска постановка със слаба режисура.

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;